Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Schitterend de feestdagen in: Stijlvolle Herenoutfits voor elk feestelijk moment

  • Tuesday 12 / 12 / 2023 0
Schitterend de feestdagen in: Stijlvolle Herenoutfits voor elk feestelijk moment

Met de dagen die korter worden en de temperatuur die langzaam daalt, kondigt de naderende winter de komst van de feestdagen aan. De lucht vult zich met een sfeer van verwachting en opwinding, terwijl mensen zich voorbereiden op de meest betoverende tijd van het jaar. Overal verschijnen kleurrijke lichtjes de straten en huizen verfraaien, waardoor een magische gloed ontstaat die de de donkere avonden oplicht. 

De gedachten van mensen dwalen af naar gezellige familiemomenten, het uitwisselen van cadeautjes en het genieten van heerlijke maaltijden. Winkels worden omgetoverd tot winterwonderlanden met glinsterende decoraties en feestelijke etalages. De zoektocht naar het perfecte cadeau begint en verhoogt de opwinding in de aanloop naar de feestdagen.

Kortom, met de feestdagen in het vooruitzicht hangt er een betoverende atmosfeer in de lucht. Het is bijna tijd om te genieten van de magie van de feestdagen, waarin vreugde, liefde en samenzijn centraal staan. De komende weken beloven een periode van warmte, reflectie en viering te worden, waarin we gezamenlijk de magie van deze speciale tijd omarmen. 

Tijdens de feestdagen straalt niet alleen de sfeer, maar ook de kleding van feestelijke elegantie. Voor heren is het een gelegenheid om te schitteren in stijlvolle outfits. In deze blog inspireert Nieuwnieuw.com jou welke feestelijke kleding jij kunt combineren voor de perfecte feestelijke gelegenheid in de juiste outfit tijdens de feestdagen. Daarbovenop delen we tips & tricks voor de feestdagen. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kerstbrunch

Inspiratie outfit 1

 

"Samenzijn in Stijl: Een Betoverende Kerstbrunch"

Te midden van sprankelende kerstlichtjes en de geur van verse dennen staat de tafel gedekt voor een feestelijke kerstbrunch, waarbij de warmte van samenzijn met familie centraal staat. In deze sfeervolle setting schittert niet alleen de fonkelende kerstboom, maar ook de stijlvolle outfit die het feest compleet maakt.

Gekleed in een stijlvolle pullover van het befaamde merk Tresanti, straalt elke familielid elegantie uit. De pullover is voorzien van een nette polokraag met verborgen knopen. De fijne details van de pullover benadrukken de feestelijke sfeer, terwijl een geruite pantalon van Tresanti en nette boots van Tommy Hilfiger de perfecte aanvulling vormen op deze smaakvolle look.

Terwijl de champagnekurken vrolijk knallen, worden niet alleen culinaire hoogstandjes gedeeld, maar ook warme momenten van gezelligheid en liefde. De glimlachende gezichten rond de prachtig gedekte tafel weerspiegelen de vreugde van het samenzijn tijdens deze speciale kerstbrunch. Met de stijlvolle kleding van Tresanti en Tommy Hilfiger tonen familieleden hun waardering voor traditie, terwijl ze toch eigentijds en modieus voor de dag komen. De kerstbrunch wordt niet alleen een festijn voor de smaakpapillen, maar ook een visueel feest waarin stijl en familiebanden harmonieus samenkomen.

1. Tresanti €89,95     2. Tresanti €109,95     3. Tommy Hilfiger €179,90  €143,92 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Kerstwandeling

Outfit Inspiratie 2


"Elegante Stap: Kerstwandeling in Tijdloze Winterse Outfit" 

Te midden van de knisperende winterlucht en de betoverende stilte die alleen kerstdagen met zich meebrengen, is er niets heerlijkers dan een kalme wandeling na de feestelijke kerstbrunch. Gehuld in een warme en toch stijlvolle outfit wordt de wandeling een moment van ontspanning en reflectie.

De lange, nette jas van A Fish Named Fred vormt een sierlijk omhulsel dat bescherming biedt tegen de winterse elementen. De subtiele details van de jas voegen een vleugje verfijning toe aan de ontspannen kerstoutfit. Onder deze beschermende laag ligt een comfortabele pullover van Kultivate, die niet alleen warmte biedt maar ook een knus gevoel geeft aan de kerstwandeling.

Een elegant overhemd van Seidensticker voegt een klassieke touch toe aan de outfit, waardoor de wandeling een vleugje formele charme krijgt. Gecombineerd met de tijdloze jeans van Purewhite, straalt de outfit moeiteloze casual chic uit, perfect voor een ontspannen wandeling door de winterse straten. Terwijl de sneakers van Lacoste zorgen voor comfortabele stappen, wordt de kerstwandeling een gelegenheid om niet alleen de feestelijke maaltijd te verteren, maar ook om te genieten van de frisse lucht en de betoverende kerstsfeer. Het geheel vormt een outfit die niet alleen praktisch is maar ook de warmte van familie en het genot van het seizoen weerspiegelt, waardoor de kerstwandeling een onvergetelijke ervaring wordt.

1. Kultivate €69,95  €27,98       2. Seidensticker €69,99  €55,99     3. A Fish Named Fred €249,95  €187,46     4. Purewhite €119,99  €95,99   

5. Lacoste €105,-  €84,-

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kerstdiner

 

Inspiratie outfit 3

"Stijlvol Samenzijn: Een Kerstdiner van Klasse"

Het fonkelende tafereel van een kerstdiner, omringd door dierbaren, wordt verheven tot een waar feest van stijl en elegantie. In een schitterende outfit die de geest van het seizoen weerspiegelt, is het samenzijn met familie en vrienden een visueel spektakel dat de warmte van kerst combineert met een vleugje glamour.

Het middelpunt van de feestelijke look is het colbert van A Fish Named Fred, een staaltje van verfijnd design dat zowel eigentijds als tijdloos is. Gecombineerd met de bijpassende gilet van A Fish Named Fred, krijgt de outfit een extra dimensie van klasse en coördinatie. Het geheel ademt een sfeer van moeiteloze chic, perfect voor een bijzonder kerstdiner.

Onder het colbert schuilt een subtiel effen overhemd van District Indigo, dat niet alleen zorgt voor een geraffineerde touch, maar ook een vleugje speelsheid toevoegt aan de formele outfit. De pantalon van Tresanti, met zijn perfecte pasvorm en hoogwaardige afwerking, vervolmaakt het ensemble, waardoor elke stap een elegante dans lijkt.

De nette chelsea boots van Tommy Hilfiger voegen niet alleen comfort toe aan de avond, maar tillen de outfit naar een hoger niveau van verfijning. Het ritmische geluid van gesprekken vermengt zich met het klinken van bestek op porselein, terwijl de feestelijke sfeer wordt geaccentueerd door de schittering van elegantie die elke gast draagt.

Dit kerstdiner is niet alleen een culinair festijn, maar ook een modieus schouwspel waarin de liefde voor familie en vrienden wordt gevierd met een onmiskenbare stijlvolle flair.

1. AFNF €209,95  €157,46      2. Tresanti €69,95     3. AFNF €89,95  €67,46     4. District Indigo €119,95  €95,96   

5. Tommy Hilfiger €159,90  €127,92

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cadeaus uitpakken in je favoriete kersttrui

 

Outfit Inspiraie 4

"Stijlvolle Feestelijkheid: Ontdek de Warmte van je Favoriete Kersttrui" 

In deze betoverende kerstperiode omarmt een favoriete kersttrui van New Zealand Auckland warmte en stijl te midden van het samenzijn met familie. De half-zip trui, met zijn sublieme breisel en feestelijke kleurenpalet, vormt het perfecte ensemble voor gezelligheid rondom de prachtig versierde kerstboom, die schittert in de hoek van de woonkamer.

De familie komt bijeen, omringd door een overvloed aan kleurrijk ingepakte cadeaus die nieuwsgierig wachten om te worden uitgedeeld. Het ritueel van het geven en ontvangen begint, waarbij de kersttrui niet alleen als kledingstuk fungeert maar ook als een symbool van genegenheid en verbondenheid.

Een stijlvol overhemd van New Zealand Auckland voegt een vleugje verfijning toe aan de feestelijke bijeenkomst, terwijl de Indigo stretch jeans van Dstrezzed comfort en casual elegantie combineren. Deze jeans van Dstrezzed is voorzien van een klassieke 5-pocket design, heeft een moderne versleten wassing van een helder blauwe indigo kleur en bestaat uit gerecycled materiaal. De donkerbruine boots van Tommy Hilfiger maken de outfit compleet, terwijl de riem van Tresanti een subtiele finishing touch toevoegt aan het geheel.

Terwijl cadeaus worden uitgepakt, vult de ruimte zich met opwinding en vreugde. De kersttrui, gedragen met trots, weerspiegelt niet alleen een modieuze keuze, maar belichaamt ook de warmte en genegenheid die de kerstperiode zo bijzonder maken. Te midden van gelach, liefde en cadeaus wordt de kersttrui het symbool van een feestelijke tijd doordrenkt met betekenis en stijl.

1. New Zealand Auckland €149,99  €119,99       2. New Zealand Auckland €89,99  €71,99     3. Dstrezzed €129,95  €103,96     

4. Tommy Hilfiger €179,90  €143,92    5. Tresanti €29,95   

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Cheers op het nieuwe jaar

Inspiratie 5 outfit

"Cheers op het Nieuwe Jaar"

In de stralende overgang naar een nieuw jaar weerspiegelt het feestelijke samenzijn met dierbaren de hoop en opwinding die inherent zijn aan de jaarwisseling. Het groene colbert van Blue Industry, gedragen in harmonie met de bijpassende groene broek, symboliseert niet alleen de frisse start van het nieuwe jaar maar ook de verbondenheid van familie en vrienden die samen dit moment vieren. De elegante en perfect afgewerkte details van het colbert stralen stijl en anticipatie uit voor de onontdekte mogelijkheden die voor ons liggen.

Temidden van deze warme samenkomst vormt de offwhite coltrui van District Indigo een subtiel contrast, waardoor het geheel een uitstraling van tijdloze elegantie krijgt. De zachtheid van de coltrui benadrukt het belang van comfort en warmte tijdens deze feestelijke gelegenheid.

Het proosten op het nieuwe jaar met sprankelende champagne voegt een extra dimensie van feestvreugde toe. De glazen heffen op naar toekomstige voorspoed, gezondheid en geluk, en het geluid van de klinkende glazen vult de ruimte met optimisme en positiviteit.

Oliebollen, goudbruin gebakken en doordrenkt van traditie, voegen een smakelijk element toe aan deze viering. Het delen van deze zoete lekkernijen versterkt het gevoel van overvloed en welzijn, terwijl de kaneel- en suikeraroma's de lucht vullen.

De navy schoenen van Tommy Hilfiger voegen de finishing touch toe aan de feestelijke outfit, waardoor een perfecte balans ontstaat tussen stijl en informele elegantie. In deze samensmelting van mode en gezelligheid omarmen we gezamenlijk het nieuwe jaar, klaar voor wat het ook moge brengen, omringd door geliefden en gekoesterde tradities.

1. Blue Industry €219,95  €175,96      2. Blue Industry €99,95 €79,96     3. District Indigo €119,95    4. Tommy Hilfiger €139,90  €111,92

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________


Tips & Tricks voor de feestdagen


Inspiratie 6

"Glamour voor de Feestdagen: Tricks voor een Stralende Outfit"

Bij het creëren van een schitterende feestlook voor de feestdagen zijn de juiste accessoires de sleutel tot het toevoegen van dat vleugje glamour. Hier zijn enkele tips en tricks, waarbij de feestelijke accessoires van Tresanti centraal staan, om ervoor te zorgen dat jouw feestoutfit straalt tijdens de vieringen.

  1. Een Vleugje Klasse met Tresanti: Voeg een vleugje klasse toe aan je feestoutfit met de stropdassen van Tresanti. Kies voor een zijden stropdas in een feestelijke kleur, zoals diep rood of donkerblauw, om je look te verfraaien. De subtiele glans voegt elegantie toe aan je verschijning.

  2. Stijlvolle Strikken: Voor een moeiteloze feestelijke uitstraling kun je ook overwegen om een vlinderdas van Tresanti toe te voegen. Kies een patroon of kleur die past bij de sfeer van de gelegenheid en combineer het met een effen overhemd voor een verfijnde en tijdloze look.

  3. Pocket Plezier: Geef je outfit een speelse touch door een pochet van Tresanti toe te voegen. Een feestelijk patroon of een subtiel glanzende stof in de borstzak van je blazer of colbert kan een opvallend detail zijn dat de aandacht trekt.

  4. Witte Eenvoud: Een effen wit overhemd van Profuomo vormt de perfecte basis voor elke feestoutfit. Het klassieke en tijdloze karakter maakt het gemakkelijk te combineren met feestelijke accessoires en geeft een nette uitstraling. Dit overhemd van Profuomo is een onmisbaar item voor de feestdagen, dit item is namelijk strijkvrij. Strijken is dus verleden tijd, dit klinkt goed toch?

  5. Tommy Hilfiger Verfijning: Maak je look compleet met schoenen van Tommy Hilfiger. Of je nu kiest voor klassieke suède veterschoenen of stijlvolle leren boots, Tommy Hilfiger biedt verfijnde opties die je outfit naar een hoger niveau tillen.

  6. Elegante Afwerking met Profuomo Riem: Vergeet niet de finishing touch toe te voegen met een riem van Profuomo. Kies een riem die past bij de kleur van je schoenen voor een samenhangende en gepolijste uitstraling.

Door te spelen met deze feestelijke accessoires, voeg je niet alleen persoonlijkheid toe aan je outfit, maar creëer je ook een gedenkwaardige en schitterende look voor de feestdagen. Laat je persoonlijke stijl stralen en geniet van de vieringen in volle glorie.   

1. Tresanti €39,95       2. Tresanti €39,95     3. Profuomo €49,95     4. Tresanti €19,95     5. Tommy Hilfiger €199,90  €159,92    6. Profuomo €79,95

______________________________________________________________________________________________________________
Namens Nieuwnieuw.com hopen we dat deze blog je heeft geïnspireerd en geholpen bij het samenstellen van schitterende feestelijke outfits voor diverse gelegenheden tijdens de feestdagen. Of je nu geniet van een ontspannen kerstbrunch, een sfeervolle kerstwandeling maakt, aanschuift aan een feestelijk gedekte tafel voor het kerstdiner, of simpelweg de warmte van je favoriete kersttrui omarmt, we hopen dat je outfit de feestvreugde weerspiegelt.

De tips en tricks met betrekking tot feestelijke accessoires, zoals stropdassen, vlinderdassen, pochets, schoenen en riemen, hebben hopelijk bijgedragen aan het verfijnen van jouw feestlook. Want details maken het verschil, en we hopen dat deze suggesties je hebben geholpen om een persoonlijke, elegante touch aan je outfits toe te voegen.

Namens het hele team van Nieuwnieuw.com wensen we jou en je dierbaren schitterende feestdagen toe, gevuld met warmte, liefde en stijlvolle momenten. Mogen deze dagen gevuld zijn met vreugde en gezelligheid, en moge het nieuwe jaar je brengen wat je hart verlangt. Cheers op een prachtig feestseizoen en een schitterend nieuw jaar!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen