Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Ballin Amsterdam: Het iconische streetwear merk van nu!

Ballin Amsterdam: Het iconische streetwear merk van nu!

De modewereld is altijd in beweging en nieuwe merken komen en gaan. Maar af en toe verschijnt er een merk dat niet alleen de aandacht trekt, maar ook een blijvertje is. Een dergelijke merk is Ballin Amsterdam. Sinds de oprichting heeft Ballin Amsterdam de modescène veroverd met haar unieke stijl, gedurfde ontwerpen en authentieke benadering. Ballin heeft niet alleen het hart van de modescène veroverd, maar ook die van Nieuwnieuw.com. We kunnen dan ook met trots mededelen dat je vanaf nu het assortiment van Ballin online via Nieuwnieuw.com kunt bestellen. In deze blog gaan we dieper in op het succes van Ballin Amsterdam, de filosofie achter het merk en uiteraard de collectie van Ballin Amsterdam.

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Het ontstaan van Ballin Amsterdam

Ballin Amsterdam werd opgericht in 2015 door de Nederlandse Auke Aslan de Geus. Hij was nog maar 17 jaar toen hij begon met Ballin Amsterdam. Na het afronden van de Havo, ging Auke niet verder studeren, zoals zijn klasgenoten op dat moment deden. Auke liet zijn eerste collectie 'petten' produceren met zijn spaargeld. En dat werd een succes, de petten met de afdruk 'Ballin Amsterdam' vlogen als warme broodjes over de toonbank. De petten waren in mum van tijd uitverkocht, gelukkig kon Auke een nieuwe lading petten produceren. Hierna volgde er een collectie van Ballin kleding en kort daarna een webwinkel. Inmiddels is Ballin in korte tijd ontwikkeld tot een luxe streetwear merk, zowel in Nederland als in het buitenland. 

Samenwerking met Purewhite

Ballin begon te groeien en toen was de volgende zet om samenwerkingen aan te gaan. In 2016 is Ballin een samenwerking aangegaan met het merk: Purewhite. En hoe kun je dat regelen? Door letterlijk langs de winkels in de stad af te gaan. En zo is Auke langs de winkel van Purewhite gegaan. Purewhite zag een samenwerking met Ballin wel zitten, waarna Ballin snel tot een succesvol kledingmerk uitgroeide. Dankzij het grote netwerk van Purewhite, heeft Ballin in snelvaart een doorbraak kunnen maken in de fashionwereld. Als je bedrijf of onderneming in snelvaart gaat groeien, komt er veel op je af. Purewhite heeft Ballin daarin goed ondersteund en geholpen, zodat Ballin een groot succes kon worden. En dat is goed gelukt. Purewhite nam beetje bij beetje taken op zich van Ballin. In 2019 verkocht Auke zijn bedrijf en is Ballin volledig overgedragen aan Purewhite.

Het streetwear merk van nu

Het merk richt zich op ambitieuze mannen die hun eigen pad volgen en niet bang zijn om zichzelf te zijn. Ballin Amsterdam is niet alleen een merk dat kleding verkoopt, het is meer dan dat. Het merk heeft een boodschap en vertegenwoordigt een levensstijl. Het merk wil mensen aanmoedigen om trots te zijn op wie ze zijn en op die manier zichzelf kunnen uiten. Ballin Amsterdam straalt zelfvertrouwen en eigenwaarde uit en streeft ernaar om mensen te inspireren en te motiveren om hun doelen na te streven en hun dromen waar te maken. 

De collecties van Ballin Amsterdam zijn te herkennen aan de basic ontwerpen met een urban coolness vibe. Het merk legt de nadruk op authenticiteit en zijn sterke band met de straatcultuur. Het merk wil trouw blijven aan zijn roots en de essentie van straatmode behouden, terwijl het ook nieuwe trends en ontwikkelingen omarmt. Ben je nieuwsgierig geworden naar het merk en de collectie van Ballin Amsterdam? Wij van Nieuwnieuw.com hebben inspirerende sets voor je samengesteld met de nieuwste collectie van Ballin Amsterdam.

 

Matchende C-Ord setMatchende Co-Ord Set 

Casual op zijn best met een co-ord set van Ballin Amsterdam. Heb je moeite met het combineren van prints en kleur? Maak het jezelf makkelijk en kom de zomer moeiteloos door met een outfit in één kleurtint. Handig toch? En zo kun je stijlvol en tegelijk comfortabel de deur uit gaan. Combineer een hoodie met de bijpassende short en maak de outfit compleet met witte sneakers.

Deze hoodie van Ballin Amsterdam heeft een regular fit pasvorm en is gemaakt van een heerlijk zittend sweatstof. Een hoodie die erg comfortabel zit en eentje die je bijna niet meer wilt uittrekken. Deze hoodie heeft een basic uitvoering, maar tegelijk geeft het rubberen Ballin icon logo op de borst de hoodie net dat extraatje. Tot slot is de hoodie voorzien van een capuchon met trekkoord die je kunt verstellen.

Maak vervolgens de outfit compleet met de bijpassende short in dezelfde kleurtint als de hoodie en daarbij een paar goede witte sneakers. Een sweatshort is een goede aanwinst in je garderobe voor in de zomer. Je kunt deze short van Ballin goed combineren voor verschillende gelegenheden. Ga je bijvoorbeeld een dagje naar het strand, combineer deze sweatshorts dan zomers met een T-shirt print en daarbij slippers. Deze sweatshort is voorzien van een regular fit pasvorm, afgewerkt met subtiele details, zoals de zakken aan de zijkant met nylon rits. Tot slot is deze short voorzien van een elastische tailleband met trekkoorden.

1. Hoodie Ballin €55,99     2. Sweatshorts Ballin €41,99     3. PME Legend Sneakers €66,49   

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Lekker uit eten

Urban Coolness

Urban Coolness!

Of je nu eropuit gaat met je vrienden of dat je iets actiefs gaat doen, met deze outfit zul je zelfverzekerd, nonchalant en comfortabel op pad kunnen gaan. Urban Coolness is een term die we gebruiken om een bepaalde stijl te omschrijven. Het bevat elementen van streetwear, subculturen en invloeden uit de stadse omgeving. De outfit die Nieuwnieuw.com voor je heeft samengesteld bestaat uit een print T-shirt, een sweatshort gecombineerd met sneakers en een pet. 

Het T-shirt van Ballin is een ware musthave voor aankomende zomer. Het T-shirt is gemaakt uit een combinatie van katoen en een snufje elastaan. Door deze stofsamenstelling is het T-shirt comfortabel om te dragen. Daarnaast is het T-shirt met print in een kleur een fijne toevoeging om te hebben in je garderobe. Het kledingstuk is een item dat al meer dan honderd jaar bestaat. Wist jij dat het T-shirt een simpele manier is om aan de wereld te vertellen wie en wat je bent? Het T-shirt van Ballin is voorzien van een basic design met een opvallend artwork met Ballin’ logo’s. 

Combineer het T-shirt met deze sweatshort van Ballin. Deze sweatshort is voorzien van een diepgroene kleur regular fit pasvorm met een elastische band en trekkoord. Maak de outfit compleet met de sneakers van Lacoste. De sneakers zijn geïnspireerd op een hardloopmodel uit het archief: modieus en gestroomlijnd. Verder heeft de sneaker een ademend vermogen en een hoog draagcomfort. Contrasterende getextureerde panelen en kleuren zorgen voor een statement look.

Tip van Nieuwnieuw.com: Combineer bij je outfit een pet. Een pet is niet alleen een fashionable accessoire. Het maakt je outfit compleet, het beschermt je ogen tegen de zon en voorkomt dat je verbrandt.

1. T-shirt Ballin €34,99     2. Sweatshorts Ballin €41,99     3. Lacoste Pet €42,00    4. Lacoste Sneakers €92,00

 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Inspiratie Ballin Amsterdam samen

 

 

Sunny en Lazy outfit

Sunny en Lazy outfit:

Ga jij de zon opzoeken of ga je relaxen op een luchtbed in het zwembad, dan heb je een zomerse outfit nodig. Wij van Nieuwnieuw.com hebben voor jou een comfortabele, sportieve outfit samengesteld. De set bestaat uit een T-shirt met print, zwemshort en slippers.

Ontbreekt er een basic wit T-shirt in je garderobe? Dit shirt van Ballin steekt uit boven de rest. De mix van katoen en elastaan in een slim fit pasvorm zorgt voor een comfortabel gevoel. Het shirt is voorzien van een ronde hals en korte mouwen. En niet te vergeten, een prachtig contrasterend artwork van Ballin op de borst. Het fijne aan het T-shirt van Ballin is dat je het shirt goed kunt combineren met verschillende kledingcombinaties.

Ga je een duik maken in het water, dan kun je snel en makkelijk het shirt uittrekken. Ga je een ijsje halen of ergens wat eten, combineer dan het T-shirt met een bijpassende korte broek, mocht je zwemshort nog niet droog zijn. Deze zwemshort van Ballin is voorzien van een rustige uitstraling, gecombineerd met de subtiele logo’s van Ballin aan de zijkant van de pijpen en op de achterzak en voorzijde. Een extra toevoeging aan deze zwemshort is dat de shorts voorzien zijn van verstopte zakken, waardoor je de mogelijkheid krijgt om je waardevolle items te bewaren.

Maak de outfit compleet met de slippers van Lacoste. De slippers zijn ontworpen voor een zorgeloze en comfortabele vakantie. De slippers zijn voorzien van een EVA-voetbed, buitenzool en gewatteerde band. Als finishing touch zijn de slippers voorzien van een oversized krokodil op de riem en belettering op de hiel.

Je dagje weg of je vakantie kan niet meer stuk zonder deze sunny en lazy outfit. Wees voorbereid en vergeet je niet in te smeren, want de zon kan momenteel erg sterk zijn. 

1. T-shirt Ballin €34,99     2. Zwemshorts Ballin €41,99     3. Lacoste Slippers €40,00    

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Ben jij inmiddels nieuwsgierig geworden naar het merk Ballin en de samengestelde looks van Ballin? Neem dan een kijkje en shop je coolste items(s) van Ballin. Je kunt nu genieten van 30% korting op de nieuwste collectie van Ballin Amsterdam. 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

'Wij van Nieuwnieuw.com wensen jou veel shopplezier toe!

Wil je up-to-date blijven van de laatste trends en ontwikkelingen? Of misschien wel inspiratie opdoen voor de zomergarderobe? Neem gerust een kijkje in onze webshop of meld je aan voor onze Nieuwnieuw nieuwsbrief voor alle laatste nieuwtjes en fashion highlights.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen