Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti BANCO Multi colored check Multi (TRPAHE124 - 1000)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

109,95 € 32,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti BANCO Multi colored check Multi (TRPAHE124 - 1000)

Ontdek de BANCO Multi gekleurde ruitbroek van Tresanti - de stijlvolle mix van casual en chic. Perfecte pasvorm, topkwaliteit en ideaal voor elke gelegenheid. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de veelzijdige BANCO Multi colored check Multi

Ben je op zoek naar een broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de BANCO Multi colored check Multi (TRPAHE124 - 1000) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze broek is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan zowel uitstraling als comfort.

Een stijlvolle toevoeging aan je garderobe

Deze broek valt op door zijn unieke design met een veelkleurig ruitpatroon. Het is de perfecte mix tussen casual en chic, waardoor het een veelzijdig item is voor verschillende gelegenheden. Of je nu een dag op kantoor hebt of een avond uitgaat met vrienden, met de BANCO Multi colored check Multi maak je altijd de juiste keuze.

Perfecte pasvorm voor elke man

De BANCO broek is verkrijgbaar in verschillende Europese maten, van S tot XXL, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. De broek is uitgevoerd in de kleuren blauw en navy, kleuren die gemakkelijk te combineren zijn met de rest van je garderobe.

Hoogwaardige kwaliteit van Tresanti

Als onderdeel van de Broeken & Jeans collectie van Tresanti, staat deze broek garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Tresanti is een merk dat bekend staat om zijn verfijnde details en hoogwaardige materialen, en dat zie je terug in de BANCO broek.

Ontdek de nieuwe collectie

De BANCO Multi colored check Multi maakt deel uit van de nieuwste collectie van Tresanti. Deze collectie is een toonbeeld van de laatste trends op het gebied van Broeken & Jeans, en combineert klassieke stijlen met moderne invloeden. Bezoek onze categorie Stijlvol & Chic voor meer inspiratie en ontdek hoe je deze broek kunt combineren met andere items uit onze collectie.

Klaar voor elke gelegenheid

Of je nu een belangrijke vergadering hebt, een casual lunch of een chic diner, met de BANCO Multi colored check Multi ben je altijd klaar voor de gelegenheid. Voeg deze broek toe aan je garderobe en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Wacht niet langer en bestel de BANCO Multi colored check Multi vandaag nog. Jouw zoektocht naar de perfecte broek eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
BANCO Multi colored check Multi (TRPAHE124 - 1000)

BANCO Multi colored check Multi (TRPAHE124 - 1000)

109,95 € 32,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen