Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Kultivate KN RYAN Pullover LightGreyMelange (2001050002 - 153)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

69,95 € 20,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Kultivate KN RYAN Pullover LightGreyMelange (2001050002 - 153)

Ontdek de KN RYAN Pullover van Kultivate: jouw must-have grijze trui die stijl met comfort verenigt. Perfecte pasvorm voor elke man, ideaal voor elke setting. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle KN RYAN Pullover LightGreyMelange bij Kultivate

Zoek je een veelzijdige en stijlvolle trui die je zowel casual als formeel kunt dragen? De KN RYAN Pullover LightGreyMelange (2001050002 - 153) van Kultivate is de perfecte aanvulling op de garderobe van de moderne man. Met zijn tijdloze design en comfortabele pasvorm is deze trui een must-have voor elke gelegenheid.

Het Ultieme Comfort van Kultivate

De KN RYAN Pullover is ontworpen met het oog op comfort en stijl. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze trui een zachte aanraking en een aangenaam draagcomfort. De subtiele grijsmelange kleur maakt het een veelzijdig stuk dat gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een breed scala aan Europese maten van XS tot XXL, is er een perfecte KN RYAN Pullover voor iedereen. Of je nu een slanke of een meer robuuste bouw hebt, Kultivate zorgt ervoor dat je er op je best uitziet.

Stijlvolle Details

De KN RYAN Pullover is niet zomaar een trui. Het is een statement van stijl en kwaliteit. De fijne afwerking en de moderne snit zorgen ervoor dat je opvalt in de menigte, terwijl je geniet van het comfort van een casual trui.

Ontdek Meer in de Categorie Truien

Ben je op zoek naar meer dan alleen de KN RYAN Pullover? Duik in de wereld van Truien van Kultivate en ontdek een breed assortiment aan truien en vesten die stuk voor stuk uitblinken in kwaliteit en design. Van casual tot formeel, Kultivate heeft het allemaal.

Bestel Jouw KN RYAN Pullover Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg de KN RYAN Pullover LightGreyMelange toe aan je garderobe. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Kultivate. Met een paar klikken is deze veelzijdige trui van jou. Shop nu en wees voorbereid op elk seizoen en elke gelegenheid.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
KN RYAN  Pullover LightGreyMelange (2001050002 - 153)

KN RYAN Pullover LightGreyMelange (2001050002 - 153)

69,95 € 20,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen