Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Ik ga op reis en neem mee.. ⛱

Ik ga op reis en neem mee.. ⛱

"Ik ga op reis en neem mee..." Het samenstellen van de perfecte reisoutfits is een kunst op zich. Of je nu op weg bent naar exotische bestemmingen, de stedelijke jungle verkent of gewoon geniet van een ontspannen strandvakantie, de juiste kleding kan het verschil maken tussen comfortabel reizen en ongemak.

Bij het plannen van reisoutfits is veelzijdigheid van cruciaal belang. Kies kledingstukken die gemakkelijk te combineren zijn en geschikt zijn voor verschillende gelegenheden. Een paar comfortabele en stijlvolle schoenen zijn onmisbaar, omdat je vaak veel loopt tijdens het verkennen van nieuwe plaatsen. Overweeg ook het inpakken van lichte, ademende stoffen, vooral bij warme bestemmingen.

Seizoensgebonden overwegingen zijn essentieel. Voor koude bestemmingen zijn lagen de sleutel tot warmte, terwijl lichte en luchtige kleding ideaal is voor zonnige oorden. Een veelzijdige jas of vest kan van pas komen in verschillende klimaten. Denk aan accessoires zoals een zonnehoed, een sjaal of een zonnebril om jezelf te beschermen tegen de elementen.

Een evenwichtige mix van praktische en trendy items is ideaal. Een comfortabele jeans of reisbroek kan overdag dienen voor sightseeing, terwijl een nettere outfit geschikt is voor avonddiners. Vergeet niet een kleine tas mee te nemen voor dagelijkse verkenningen, waarin je je essentiële items kunt bewaren.

Ten slotte, ongeacht je bestemming, is het handig om een compacte reisstrijkijzer en een universele oplader in te pakken. Een goed doordachte reisgarderobe biedt niet alleen gemak en functionaliteit, maar geeft je ook de vrijheid om zonder zorgen van elke reis te genieten.

Ik ga op reis en neem mee...⛱

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Zwemmen kan het gehele jaar door! Een fijne comfortabele en trendy zwembroek mag dan ook niet ontbreken in de herengarderobe. Van hippe printjes tot vrolijke zomerse kleuren, met een zwembroek kun je alle kanten op. Zeker wanneer je voor een echte strandvakantie gaat, kan het van pas komen om meerdere zwembroeken mee te nemen in je bagage! Dus duik stijlvol het water in met een zomerse en kleurrijke zwembroek van het merk: Cavallaro Napoli dat hieronder is afgebeeld. De zwembroek is voorzien van een regular fit, twee steekzakken, een elastische tailleband met trekkoorden en een voering van mesh. Daarbovenop is de zwembroek gemaakt van 100% polyester en heeft het een unieke zomerse all-over print met bladeren waar je spontaan van gaat stralen.

Strand essentials


Duik stijlvol het water in! 

Lekker opgefrist van het zwemmen, maar toch nog even naar de lokale strand bar voor een cocktail? Combineer de zwembroek met een bijpassende T-shirt met korte mouwen en je kan zo aanschuiven! Een luchtige T-shirt komt namelijk altijd wel van pas tijdens de zomerse temperaturen, of het nu een effen T-shirt is met een zomerse kleur of een T-shirt met een leuk uniek printje, er valt voor elke smaak en stijl wel wat te vinden.

Zoals een zomerse off-white T-shirt met korte mouwen van: Dstrezzed. Het T-shirt is voorzien van een regular fit en een ronde hals. Daarnaast is er een zomerse print met het Dstrezzed merklogo op de borst te zien en een iets grotere grafische print aan de achterkant, zodat je meteen in een zomerstemming komt. Tot slot is het T-shirt gemaakt van 100% katoen, zodat je lekker luchtig en comfortabel van je stranddag kan genieten!

Maak vervolgens de outfit compleet met een paar goede slippers. Of je nu voor teen- of badslippers gaat, een paar functionele en stijlvolle slippers mogen zowel in Nederland als tijdens een zonvakantie in het buitenland niet ontbreken. Het voordeel en het fijne aan slippers is dat je er met gemak in- en uit kan stappen en ze daarnaast ook nog eens erg comfortabel zijn. Zoals de navy gekleurde badslippers van: Lacoste (met het welbekende krokodil) voor een meer urban look. Een andere belangrijke essential die in het rijtje thuishoort is een navy gekleurde pet van het merk: Superdry. Naast dat de pet een stijlvol item is voor in de garderobe, is het ook erg praktisch en biedt het bescherming tegen de zon. Perfect dus voor de fanatieke lezer die wel eens overuren maakt in de zon en je kan er ook nog je bad hair day er gemakkelijk mee verbergen.

1. T-Shirt Dstrezzed €44,95     2. Zwemshort Cavallaro Napoli €69,95     3. Slippers Lacoste €49,99     4. Pet Superdry €25,-

________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Lekker uit eten

Geef je outfit pit: kies voor print

Smullen maar!

Een gewild en veelzijdig kledingstuk voor iedere man tijdens de zonovergoten maanden is de klassieke polo! De reden dat de polo binnen dit lijstje valt is simpel; het is namelijk een redelijk casual kledingstuk met een formele uitstraling. Daarnaast valt de polo ook gemakkelijk te combineren en te stylen met andere items en is het perfect voor een avondje gezellig uit eten.

Zoals de kleurrijke rode polo met korte mouwen van het merk: A Fish Named Fred, die hiernaast te zien is. De rode polo is voorzien van een moderne fit, een tweevoudige knoopsluiting en een zomerse all-over print met slippers. Daarnaast bestaat de polo uit een mix van katoen en elastaan waardoor je van het ultieme draagcomfort bent voorzien tijdens het warmere weer. 

Combineer de rode polo met een blauwe bermuda van het merk: Lerros. De bermuda in chino stijl is voorzien van een slim fit en een ritssluiting. Ook wordt er een gevlochten riem meegeleverd en heeft de bermuda twee steekzakken aan de voorkant en twee paspel zakken aan de achterkant met knoopsluiting. Daarbovenop is de bermuda gemaakt van een mix bestaande uit katoen en elastaan voor extra stretch en comfort.

Maak de outfit compleet met zandkleurige veterschoenen van het merk: Rehab. De veterschoenen zijn voorzien van lichtgewicht, zacht knitwear met een comfortabele loopzool. Daarbovenop zijn de veterschoenen voorzien van een uitneembare binnenzool en zijn de schoenen handgemaakt in Portugal.

Tip van Nieuwnieuw.com: Let ook op het materiaal van de T-shirts en polo’s. Op het moment dat je naar een warm land gaat, kan een normaal T-shirt te heet zijn. Investeer daarom in bovenkleding met ademende stoffen, zoals bijvoorbeeld linnen of dun katoen.

1. Polo A Fish Named Fred €69,95     2. Chino Bermuda Short Lerros €59,99     3. Schoenen Rehab €139,95

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sightseeing essentials

Of je nu een lekker lange wandeling in de natuur gaat maken of gewoon gaat 'sightseeing' (bezienswaardigheden bekijken). Waar je ook naartoe gaat en wat je ook gaat doen, met de outfit die Nieuwnieuw.com hieronder voor je heeft samengesteld ben je altijd goed voorbereid. Beginnend met een zomerse oranje T-shirt van het merk: No Excess die hieronder wordt afgebeeld. Het oranje T-shirt met korte mouwen is voorzien van een regular fit, een V-Hals en een all-over print met strepen. Daarnaast is er een logo badge op de schouder te zien en bestaat het T-shirt uit 100% katoen, waardoor het lekker luchtig en comfortabel is tijdens het verkennen van je vakantiebestemming.

Sightseeing

Stijl het oranje T-shirt vervolgens met een trendy beige korte broek van: Scotch & Soda. De korte broek is voorzien van een regular fit, een ritssluiting met knoop en geverfde garen. Daarnaast is de short perfect voor elke activiteit, vanwege het zachte Pima katoen en het snufje elastaan zit de broek erg comfortabel en is het hierdoor ook ideaal voor langere wandeltochten. Dus waar wacht je nog op?

Voor de frissere momenten kan de outfit afgemaakt worden met een stijlvolle lichtgewichte jack. Een jack kan namelijk bijna het gehele jaar door gedragen worden en is hiermee dan ook de perfecte tussenjas. Zoals een navy gekleurde jas van het merk: Lerros. De navy gekleurde jas is voorzien van een regular fit, maar ook ademende, wind- en waterafstotende eigenschappen, zodat je altijd goed voorbereid de deur uit kunt stappen. Daarnaast heeft de jas een opstaande kraag, twee steekzakken met ritssluiting, een binnenzak en is het gemaakt van 100% polyester. 

Combineer de outfit met een paar witte tijdloze sneakers van het merk: Tommy Hilfiger en je bent klaar om wat meters te gaan maken. De sneakers zijn voorzien van een normale fitting, een rubberen zool en het welbekende merklogo.

Daarnaast zijn de sneakers gemaakt van textiel en voorzien van de herkenbare merkkleuren: rood, wit en blauw. Het voordeel aan witte sneakers is dat ze veelzijdig zijn en je ze goed kunt combineren met uiteenlopende kledingcombinaties voor welke look je ook gaat.

1. T-Shirt No Excess €39,99     2. Short Scotch & Soda €89,95     3. Jack Lerros €99,99     4. Sneakers Tommy Hilfiger €69,90

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuwnieuw.com heeft een aantal inpak tips voor je op een rijtje gezet zodat je zonder zorgen van je vakantie kan genieten!

- Wanneer je eenmaal weet welke spullen je mee wilt nemen begint pas de echte uitdaging: alles in je koffer krijgen. Dit kan op twee verschillende manieren: door de kleding op te rollen of te gaan vouwen. Door ze op te rollen kreukt het minder snel, maar neemt het wel weer meer ruimte in. Andersom zal kleding die niet goed opgerold wordt wel sneller kreuken. De beste manier is dan ook om van beide methodes gebruik te maken. Zachte materialen zoals katoen zullen niet snel kreuken en kan dan ook zonder problemen opgerold kunnen worden. Overhemden en blouses kreuken wel weer erg snel en kunnen dan beter opgevouwen worden zodat je kreukloos voor de dag kan komen op je vakantie en er meer in je koffers past!

- Het kan erg handig zijn om voor de terugweg vacuümzakken mee te nemen. Deze verminderen enorm de volume van de inhoud van je koffer en zo heb je extra veel ruimte over om leuke cadeautjes en souvenirs mee te nemen.

- Bespaar ruimte door sokken in de schoenen te stoppen die je inpakt.

- Oh en vergeet de zonnebrand niet, insmeren is ook belangrijk tijdens deze zomerse dagen!

- De laatste gouden tip die we willen meegeven is: neem een kleine lege verstuiver mee en koop op het vliegveld of ter plekke een flesje wodka. Ruikt een shirtje niet meer fris, maar wil je het dolgraag aan? Wacht dan niet tot het zweet is opgedroogd maar trek het kledingstuk meteen uit. Doe wat wodka in de verstuiver en spray dit op de riekende plekjes van je T-shirt. Hang het kledingstuk even in een open raam of balkon en alle geurtjes zijn daarna verdwenen! Handig toch?! 

Ben jij inmiddels ook al in een vakantiestemming gekomen? Met deze essentials checklist en tips heb je alvast eerste stap gezet om voorbereid op vakantie te gaan. Wie weet heb je al een strandvakantie op de planning staan? Ga je lekker bezienswaardigheden bekijken en van andere culturen proeven of misschien ga je op avontuur in Nederlandse bodem? Met deze checklist ben je in ieder geval al goed op weg! Bon Voyage! 

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

'Wij van Nieuwnieuw.com wensen jou een fijne zomervakantie toe !'

 

Wil je up-to-date blijven van de laatste trends en ontwikkelingen? Of misschien wel inspiratie opdoen voor de zomergarderobe? Neem gerust een kijkje in onze webshop of meld je aan voor onze Nieuwnieuw nieuwsbrief voor alle laatste nieuwtjes en fashion highlights.

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen