Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Vier Hemelvaartsdag in stijl!

Vier Hemelvaartsdag in stijl!

Ondanks dat het weer de afgelopen tijd niet altijd even meezat hebben we al enigszins mogen genieten van zonnige dagen en warme temperaturen. Zo belooft het op 18 mei: Hemelvaartsdag, ook weer een mooi dag te gaan worden als we de huidige weersvoorspellingen mogen geloven. 

Voor de één is Hemelvaart de perfecte kans om een uitstapje te maken naar een festival of een vrijmarkt, of juist een vrij dagje waarbij je je nog lekker een keer om kan draaien in bed. Voor anderen daarentegen heeft Hemelvaartsdag een veel grotere betekenis en is het niet zomaar een vrije dag.

Binnen het Christendom wordt er namelijk op Hemelvaartsdag herdacht dat Jezus is opgestegen naar zijn vader in de hemel, God. Volgens de bijbel moest Jezus Christus sterven voor de zonden van de mens en werd hij daarom gekruisigd. Drie dagen na het overlijden van Jezus Christus aan het kruis is hij opgestaan uit de dood. Dit wordt de ‘wederopstanding’ genoemd. Op de veertigste dag na de ‘wederopstanding’ wordt door christenen Hemelvaartsdag gevierd.

Daarnaast is Hemelvaartsdag dé dag waarop er ook talloze leuke en originele vrijmarkten, evenementen en festivals worden georganiseerd. Dit is gelijk ook de perfecte kans om wat inspiratie op te doen en misschien wel nieuwe items te scoren voor in de zomergarderobe. NieuwNieuw.com zet hieronder een greep uit het Hemelvaart programma en een aantal outfits voor je op een rij zodat jij er tip top uit kan zien deze dagen.  

Hemelvaartsdag 18 mei

Bloemetjesmarkt Leeuwarden


©visitleeuwarden.com

Elk jaar op Hemelvaartsdag vindt er traditiegetrouw de bloemetjesmarkt plaats in Leeuwarden. Door de binnenstad staan er dan honderden kramen met kleurrijke bloemen en planten in allerlei soorten en maten. De bloemetjesmarkt in Leeuwarden is dan te vinden in de volgende straten: Nieuwestad, Wilhelminaplein, Ruiterskwartier, Wirdumerdijk en Schavernek. Er is voor iedereen wel wat te vinden in de bloemenzee en als je uitgeshopt bent kun je rustig neerstrijken bij een van de vele terrasjes in het gezellige Leeuwarden. Dus waar wacht je nog op? 

Adres: Nieuwestad, Wilhelminaplein, Ruiterskwartier, Wirdumerdijk en Schavernek, Leeuwarden | 18 mei 08.00 - 18.00 uur

'Comfort is key'

Outfit 1

Comfortabel wandelen over de bloemetjesmarkt met een bijpassende T-shirt met bloemenprint? Dat kan. Het T-shirt van het merk Superdry is voorzien van een geribde ronde hals met een subtiele all-over print met bloemen. Combineer het T-shirt casual met de jeans van Dstrezzed. Nieuwnieuw.com heeft voor jou een ultieme zomerjeans uitgekozen. Deze jeans heeft een natuurlijke wassing met een frisse blauwe tint. De jeans is gemaakt van een stof van de Italiaanse weverij Candiani, het beste van de beste. Het stof is erg zacht en comfortabel, wat de jeans erg aangenaam maakt. Maak de outfit compleet met de comfortabele jas van Lerros en de stoere sneakers van PME Legend. Zo ben je helemaal klaar om je slag te slaan op de bloemetjesmarkt. 

 

1. Superdry T-shirt Yellow €34,99
2. Jeans Blauw Dstrezzed €139,95
3. Jas Navy Lerros €99,99
4. Sneakers PME Legend€119,95

 

 

 

 

Hemelvaartsdag Jaarmarkt Den HoutJaarmarkt Den Hout
©HR Fotografie

De jaarlijkse markt op Hemelvaartsdag is aanzienlijk meer dan alleen een markt. Met fantastische optredens en shows tijdens deze 41ste editie is het dan ook echt een aanrader! Om het feest af te trappen wordt op de dag zelf, in de vroege ochtend, eerst een prestatieloop Dauwrennen georganiseerd met diverse afstanden van 7,5 tot 15 kilometer met de finish uiteraard midden in het dorp. Daarna begint om 10.00 uur de markt met onder andere tientallen artiesten, een kinderplein en zelfs theater. Genoeg om je de hele dag mee te vermaken en dan moet het avondprogramma nog beginnen!

Adres: Houtse Heuvel, Den Hout | 18 mei  10.00 -17.00 Entree: Volwassenen € 3,50, Kinderen € 1,50, gratis na 17:00 

 

'Kleurrijke sportieve look'

Voor de jaarlijkse markt in Den Hout op Hemelvaartsdag heeft Nieuwnieuw.com voor jou een sportieve, stoere outfit gekozen. Het T-shirt van No Excess is voorzien van een reguliere fit, korte mouwen en een vrolijke all-over print die je meteen in de zomer- en feeststemming brengt. Hiernaast bestaat het T-shirt uit 100% katoen, waardoor het T-shirt luchtig en comfortabel aanvoelt.

Combineer het T-shirt met de kleurrijke bermuda van Cavallaro Napoli Pink. De bermuda heeft een reguliere pasvorm en bestaat uit een mix van katoen en elastaan, wat voor extra draagcomfort zorgt gedurende de dag. Maak de outfit compleet met de warme en comfortabele hoodie van Purewhite en de sneakers van Tommy Hilfiger. De sneakers hebben een tijdloze en sportieve vormgeving. De sneakers zijn gemaakt van 100% leer in natuurlijke kleuren. 

 

1. T-shirt No Excess Print €44,99
2. Short Pink Cavallaro Napoli €109,95
3. Sneakers Tommy Hilfiger €129,90
4. PureWhite Hoodie Blue €79,99

 

 

 

 

 

 

 

 

Foodtruck festival Amsterdam - 'Het weekend van de rollende keukens'

Het weekend van de rollende keukens
©traveldicted.com

Geniet van lekker eten en drinken tijdens het weekend van de rollende keukens. Het bekende foodtruck-evenement bestaat al sinds 2008 en is sindsdien nog steeds een daverend groot succes. Dit jaar zal de vijftiende editie van 'Het weekend van de rollende keukens’ plaatsvinden. Tijdens dit weekend van 17 t/m 21 mei zullen de mooiste foodtrucks uit het gehele land en over de grens het terrein transformeren en omtoveren in een groot openluchtrestaurant. Daarnaast is de toegang ook nog eens geheel gratis en zijn de rollende keukens iedere dag geopend van 13:00 - 23:00 uur. 

Adres: De Rollende Keukens, Westergasterrein, Amsterdam 17 t/m 21 mei 2023, 13.00-23.00 | Amsterdam (Noord-Holland) Entree: Gratis

 

'Sportieve casual streep'

Lekker smullen op het foodfestival ‘’Rollende Keukens’’ in Amsterdam, dat wil je natuurlijk doen in een sportief, casual outfit. Genieten van de verschillende keukens, wijn, speciaalbier en livemuziek. We hebben gekozen voor een polo van het merk ‘’New Zealand Auckland’’. De polo is voorzien van een streepmotief. Strepen zijn helemaal in en trendy op dit moment, een item met streep motief mag dan ook niet ontbreken in je garderobe. De polo met korte mouwen heeft een comfort fit, een dubbele knoopsluiting en gekleurde accenten die de polo net dat beetje extra flair geven. 

Combineer de polo met de spijkershorts van het merk ‘’No Excess’’. De shorts zijn voorzien van een slim fit, gebleekte wassing en een ritssluiting met knoop. Daarbovenop bestaan de shorts uit een mix van katoen en elastaan, waardoor je van het ultieme draagcomfort kan genieten. Ook beschikken de shorts uit meerdere zakken, waaronder een zesde verborgen zak die speciaal is ontworpen om je telefoon in mee te nemen. Erg handig, nu kan je de smul momenten op het festival met je familie of vrienden vastleggen op camera. Maak de outfit compleet met de sneakers van ‘’Tommy Hilfiger’’ en de half-zip sweater van ‘’New Zealand Auckland’’. In Nederland blijft het altijd een verrassing wat het weer gaat doen, dus altijd slim en handig om een trui of vest bij je te hebben. Nieuwnieuw.com heeft gekozen voor de sweater van ‘’New Zealand Auckland". Mocht het toch te warm zijn voor een sweater, knoop dan de sweater stylish over je schouders heen.  

1. Polo New Zealand Auckland €74,95
2. Trui Oranje/Rood New Zealand Auckland €109,95
3. Shorts No Excess €69,99
4. Sneakers Wit Tommy Hilfiger €69,99

 

Old Timer festival Axel


©oldtimeralex.nl

Hou jij ook zo van die prachtige oude auto’s? Dan is het Oldtimer Festival, dat met Hemelvaartsdag in Axel georganiseerd wordt, de perfecte uitstap. Op het terrein zijn ongeveer 200 oldtimers en klassieke auto’s, trucks, rijwielen en bouwvoertuigen te bewonderen. Daarnaast is er een grote markt, straatanimatie, een looporkest en leuke kinderattracties. 

Adres: Axel 18 mei 2023 | Axel (België) Entree: gratis

Tijdloos en preppy

De oldtimers en klassieke auto’s bewonderen, dat doe je in stijl. Nieuwnieuw.com heeft daarom een tijdloos, preppy outfit voor je samengesteld. De outfit bestaat uit een klassiek overhemd van het merk Gaastra. Het overhemd is voorzien van een klassieke kraag, knoopsluiting en het beeldmerk is te zien op de linkerborst.  Combineer het overhemd met de pullover van Fellows United. De pullover is voorzien van een donkerblauwe kleur, wat goed kleurt bij het overhemd van Gaastra. De pullover is voorzien van een V-hals, lange mouwen en een geribde look. 

Om de outfit compleet te maken heeft Nieuwnieuw.com gekozen voor een casual relaxte jogger van Dstrezzed en de zomerse loafers van Rehab. De jogger is voorzien van fijne details aan de tailleband waardoor de jogger een fijne comfort biedt. Daarbovenop is de jogger voorzien van een knoopsluiting met trekkoord en steekzakken, zowel aan de voorkant als de achterkant. 

 

1. Overhemd Gaastra €99,90
2. Jogger Dstrezzed €99,95

3. Pullover V-neck Fellows United €79,99
4. Schoenen Rehab €119,95

 

 

 

 

 

 

Mega Outlet NieuwNieuw

Mega Outlet Nieuwnieuw Dronryp

Ook wij van Nieuwnieuw.com vieren Hemelvaart op een bijzondere wijze en dan wel met een feestelijke Mega outlet die het gehele Hemelvaartsweekend voortduurt. Bij deze outlet ontvang je 50% korting op bekende merken en maar liefst 75% korting bij aankoop van 5 kledingstukken. Het feestelijke evenement vindt plaats in een grote evenementen tent van ruim 800m2 bij kaatsveld van Dronryp. Wil je meer weten? Klik dan hier! of laat weten dat je van de partij bent via Facebook.

Adres: Hobbemasingel 6a, Dronryp | 17 t/m 21 mei Entree: Gratis

 

Met alle verschillende diverse outfits van Nieuwnieuw die er zijn samengesteld kan je in stijl en comfort genieten van alle gezellige activiteiten en feestelijke evenementen op Hemelvaartsdag.

Wij van Nieuwnieuw wensen jullie dan ook een fijne, zonnige en stijlvolle Hemelvaartsdag toe!

 

 

 

Wil je up-to-date blijven van de laatste trends en ontwikkelingen? Of misschien wel inspiratie opdoen voor de voorjaars- en zomergarderobe? Neem gerust een kijkje in onze webshop of meld je aan voor onze Nieuw-nieuw nieuwsbrief voor alle laatste nieuwtjes en fashion highlights. 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen