Terug

70% korting in onze outlet

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Trotseer de kou met de mooiste winterjassen bij Nieuwnieuw.com!

Trotseer de kou met de mooiste winterjassen bij Nieuwnieuw.com!

Het vriest een paar dagen in Nederland en de vraag “Giet it oan?” is alweer vaak gevallen. Of die elfstedentocht er nou eindelijk eens in zit of niet; koud wordt het in ieder geval wel! Een goed excuus dus om eens een kijkje te nemen naar de mooiste winterjassen bij Nieuwnieuw.com. Niet alleen omdat het hartstikke nodig is, maar ook omdat ze simpelweg zo mooi zijn! Daarnaast zijn de winterjassen ook nog eens allemaal in de sale! Leuk meegenomen, toch?

Bij Nieuwnieuw.com hebben we verschillende soorten winterjassen. Kies jij voor lange winterjassen, parka’s of voor een jas met bontkraag? Om jou een beetje op weg te helpen hebben wij hieronder een aantal jassen voor jou op een rijtje gezet. Welk model is jouw favoriet?

Lange winterjassen

Niets zo lekker als een lange winterjas. Deze jassen zijn net iets langer dan doorsnee winterjassen. Nooit meer last van een nat fietszadel, het is super hip en daarnaast geeft het ook nog eens extra warmte! Voor welke lange winterjas ga jij?

Reset - Gaastra - HV Society

Parka’s

Parka’s zijn enorm tijdloze winterjassen. Deze jassen gaan al heel wat jaren mee en ook dit jaar zijn ze niet te missen! Bijna elk merk heeft wel een aantal goede parka’s in de collectie. Groot gelijk ook, deze jassen zijn super stijlvol. Daarnaast zijn ze meer getailleerd dan iedere andere winterjas waardoor deze mooi aansluit.

Scotch & Soda - Tommy Hilfiger - Scotch & Soda

Jassen met bontkraag

Naast de lange winterjassen en parka’s zijn ook jassen met een bontkraag erg gewild. Deze jassen zijn ontzettend warm. De bontkraag geeft een extra eyecatcher aan de jas. Houd jij niet zo van bont, maar vind je de jas wel erg mooi? Bij veel jassen is het ook mogelijk om het bontje er vanaf te halen.

Cavallaro Napoli - Reset - Cavallaro Napoli

Benieuwd geworden naar de winterjassen bij Nieuwnieuw.com? Neem dan snel een kijkje online en kijk of er iets voor jou tussen zit!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen