Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: ALLES MOET WEG | T/M 60% KORTING

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Start jouw voorjaar in stijl met de nieuwe collectie van Haze&Finn!

Start jouw voorjaar in stijl met de nieuwe collectie van Haze&Finn!

Yes! Het voorjaar lijkt eindelijk te zijn begonnen. De zon schijnt en de voorspellingen zijn veelbelovend. Tijd dus voor lentekriebels! De eerste terrasjes zijn alweer gepakt en de zon doet goed zijn best. Heb jij er ook zoveel zin in om die dikke winterkleding in te ruilen voor nieuwe voorjaarsitems? Bij Nieuwnieuw.com hebben we prachtige nieuwe items binnen gekregen van het merk Haze&Finn, die je dan zeker niet mag missen!

Haze&Finn is een trendy modelabel voor mannen. Sinds 2014 is het merk begonnen in Antwerpen. De naam van het merk is geïnspireerd op het noordpoolgebied. Haze en Finn zijn namen van Husky's, de typische sleehonden van Eskimo's. Het merk verwijst dan ook naar de authentieke waarden van het leven in het noordpoolgebied. Het logo is een eerbetoon aan de poolster. Je zou denken dat het merk een winterse collectie heeft, maar naast de populaire winterjassen komt het merk nu met een prachtige, frisse voorjaarscollectie. 

De stoffen en materialen die het merk gebruikt zijn van topkwaliteit en zijn daardoor erg comfortabel. De kleding bevat vaak een stretch kwaliteit en is easy iron. Ben je benieuwd geworden naar de collectie? Lees dan snel verder.

T-Shirts Haze&Finn

De voorjaarscollectie van Haze&Finn bestaat uit frisse kleuren en vrolijke prints. Ook het logo komt vaak groot afgebeeld terug. De T-shirts zijn leuk te combineren met bijvoorbeeld een jeans en een paar sneakers.

Polo's Haze&Finn

Houd jij er meer van om je iets netter te kleden? Dan kun je kiezen voor een van de mooie polo's van het merk. Combineer dit met een chino en een van de leuke petten van Haze&Finn en jouw nette voorjaarsoutfit is compleet.

Overhemden Haze&Finn

Niet te missen zijn de prachtige overhemden van het merk. Dit voorjaar komen deze veel terug in een helderblauwe kleur. Zowel met- als zonder vrolijk printje. Ook deze zijn heel leuk voor in het voorjaar. Zo zijn de overhemden leuk te combineren op een korte chino met een paar toffe sneakers

Foto's: Haze&Finn

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen