Terug

LAATSTE WEEKEND: 70% korting in onze outlet

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

De mooiste kerstoutfits van Nieuwnieuw.com!

De mooiste kerstoutfits van Nieuwnieuw.com!

De eerste sneeuwvlokken zijn al gevallen en dat betekent dat kerst steeds dichterbij komt! Nog even aftellen en dan is het hoog tijd voor kerstdiners, kerstbomen, kado’s, wijn, kalkoen en natuurlijk jouw mooiste outfit van het jaar!

Met kerst verschilt het ontzettend per familie wat er qua kleding gedaan wordt. De ene familie houdt ervan om helemaal uit te pakken met kerst en voor op en top chique te gaan. Andere families houden het liever casual. Toch doet iedereen met kerst altijd even extra zijn best. Weet jij nog niet zo goed wat je aan moet? Doe dan vooral even wat inspiratie op uit onderstaande outfits! Ga jij voor Christmas Chique of voor Casual?

Christmas Chique

Houd jij ervan om helemaal uit te pakken met kerst? Ga dan voor deze nette outfit. Combineer bijvoorbeeld deze pantalon van Blue Industry met de navy colbert van het merk. Combineer dit met het witte overhemd van Jacques Britt. De schoenen van Greve in combinatie met de riem van Tommy Hilfiger zorgen ervoor dat deze outfit tot in detail klopt. Matchend, chique en helemaal van topkwaliteit. Je kunt er zelfs nog voor kiezen om deze outfit te dragen met een stropdas. Is dit nét iets teveel van het goede? Laat dan de colbert en stropdas weg en draag de boord van het overhemd net iets open. Zo geef jij toch een casual touch aan deze chique outfit!

Christmas Casual

Is bovenstaande outfit toch too much voor jou? Kies dan voor een casual outfit met een chique twist. Combineer bijvoorbeeld deze jeans van Scotch & Soda met dit prachtige lichtblauwe overhemd van R2 Amsterdam. Draag over dit overhemd deze pullover van Blue Industry om de outfit toch iets netter te maken. Combineer met een paar nette schoenen en een goede riem om toch een chique touch te geven aan deze casual outfit. Het is tenslotte maar één keer per jaar kerst! 

Voor welke outfit ga jij? Je shopt onder andere bovenstaande items hier bij de nieuwe collectie van Nieuwnieuw.com!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen