Terug

Nu 50% korting op de wintercollectie!

  • Snelle levering
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

De stijl van.. collega Robin!

De stijl van.. collega Robin!

Sinds september is Robin online marketing stagiair bij Nieuwnieuw.com. Hij is 22 jaar, woont in Leeuwarden en ondersteunt bij het maken van de nieuwsbrief, flyers, foto’s, social media en nog veel meer dingen die bij online marketing komen kijken. Robin zijn voorliefde voor alles wat met fashion en mooie dingen te maken heeft bracht hem bij ons. Vandaag vertelt hij ons meer over zijn zes favoriete fashion items bij Nieuwnieuw.com en vragen wij hem het (over)hemd van het lijf!

Even voorstellen..

Hoi, ik ben Robin! Sinds september dus stagiaire bij Nieuwnieuw.com. Ik zit nu in mijn derde jaar van small business en retail management aan de Hanze Hogeschool. Nieuwnieuw.com geeft mooie kansen aan stagiaires zoals ik. Ik leer hier veel en er wordt mij veel toevertrouwd. Daarnaast houd ik van mooie kleding en past het bedrijf bij mijn stijl.

Ik zou mijn stijl omschrijven als net, basic, maar wel doordacht, trendy en modern. Netjes en stylisch en dat met een streetwear touch. Hierdoor is mijn stijl netjes, maar ook casual. Ik draag bijvoorbeeld graag sneakers met een goede jeans, maar combineer dit dan wel met een net overhemd.

Mijn favoriete merken van dit moment zijn Lacoste, Tommy Hilfiger, Replay, Cavallaro Napoli en Scotch & Soda. Deze merken sluiten allemaal goed aan bij mijn stijl en hebben een zichtbaar goede kwaliteit. Iets wat ik ook belangrijk vind.

Robin zijn zes favorieten van Nieuwnieuw.com

shop de look van robin

Zoals ik eerder zei houd ik van netjes, maar niet te zakelijk. Daarom heb ik gekozen voor een overhemdgecombineerd met een sweater van Tommy Hilfiger. De grijze kleur omdat deze basic en niet te opvallend is, maar wel netjes. Daarnaast is grijs een fijne kleur omdat deze mooi te combineren is met bijvoorbeeld een blauw (gestreept) overhemd. Het Tommy Hilfiger logo is een mooie detail op deze trui, hij is opvallend en toch subtiel. De kabel om de hals maakt het iets meer casual. Verder heb ik gekozen voor een Replay Hyperflex. Deze broeken zijn heel mooi, je ziet meteen dat het een Hyperflex is. De broeken hebben een goede kwaliteit en een mooie stretch. De chelsea boots zijn zakelijk en toch casual en om de hele outfit af te maken heb ik er nog een bruine riem bij gekozen. Ik houd ervan als de riem matcht met de schoenen. Ten slotte de jas van Scotch en Soda. Ik vind double breasted coats altijd erg mooi bij een man. Het is net een beetje anders dan een normale sluiting. Naar mijn mening maakt een goede jas een outfit af!

Funfacts:

Favoriete item in jouw kledingkast: Dat zijn op dit moment mijn chelsea boots van GANT. Ik draag deze het liefst en ze passen overal bij. Daarnaast mijn overcoat. Deze twee dingen zijn wel mijn favorieten.

Meest gedragen kleur: Ik draag het liefst lichte kleuren. Wit, lichtblauw, lichtroze en lichtgroen bijvoorbeeld. Dit soort pasteltinten draag ik het liefst in de zomer. In de winter en het najaar vind ik bruintinten en navy erg mooi. Navy is naar mijn mening altijd goed.

Favoriete trend van dit jaar: Een nieuwe trend van dit jaar is T-shirts die getailleerd zijn tot aan de riem, maar wijder vallen bij de armen. Het ziet er niet oversized uit, maar gewoon casual. Dit staat heel hip en is, denk ik, iets wat aankomende zomer overal in de winkels gaat liggen. Een andere trend is de krijtstreep. Dit is een subtiele print die in 2019 heel hip wordt. Het maakt de colberts bijvoorbeeld iets sprekender. Ik vind dit zelf ook gaaf met een pochet die een hele andere kleur is dan de colbert.

Ga de deur niet uit zonder: Mijn haar te doen! En.. mijn horloge.

Laatste aankoop: Sneakers van het merk Karhu. Ik heb deze gekocht in Parijs. Het is nog een vrij onbekend merk, die alleen maar verkocht wordt op een aantal plekken die exclusiviteit uitstralen. De sneaker is iets hoger en vergelijkbaar met Asics. De schoenen worden maar op enkele plekken in Nederland verkocht, doordat het merk nog niet heel bekend is. Dat vind ik er juist zo leuk aan!

Grootste miskoop: Ik heb niet een bepaalde aankoop die ik als miskoop beschouw. Maar ik heb wel eens dat ik bepaalde kleding gewoon in de verkeerde maat of pasvorm koop. Dan koop ik een M terwijl ik beter een S had kunnen kopen bijvoorbeeld. Dingen die niet mooi aansluiten draag ik niet. In de winkel denk ik dan dat het wel kan, maar thuis vind ik het toch niet zo mooi. Niet perse items dus, maar echt verkeerde maat dan. Ik bedoel, ik koop iets omdat ik dat leuk vind.

Zou ik nog heel graag willen hebben: Een mooie Replay Hyperflex jeans in een Skinny uitvoering. Dat zou de Jondrill zijn. Ik zou nu kiezen voor een lichtblauwe wassing omdat we richting het voorjaar gaan. Replay heeft mooie wassingen; subtiel en uniek.

Jouw ultieme stijladvies: Draag kleding waar jij je fijn in voelt en wat jij wilt dragen, niet omdat anderen dat mooi vinden! Er is niks mis met een beetje anders dan anders. Het is het allerbelangrijkst dat jij draagt waar jij je fijn en zeker in voelt. Het is best oke om een beetje op te vallen als je dat leuk vindt. En daarnaast: zorg ervoor dat je altijd de juiste maat koopt van jouw kleding zodat het mooi aansluit. Een te groot T-shirt of overhemd haalt jouw hele outfit naar beneden. Als laatste: een colbert is het nieuwe casual. Een colbert is tegenwoordig niet perse meer zakelijk, maar kan ook heel leuk informeel gedragen worden. Colberts worden tegenwoordig niet meer geassocieerd met pakken, maar kan bijvoorbeeld ook met een trui gedragen worden.

Ben jij helemaal enthousiast geworden van Robin's look? Shop zijn stijl dan snel online

shop de look van: robin!

Broek: Replay - Sweater: Tommy Hilfiger - Overhemd: Tommy Hilfiger - Jas: Scotch & Soda - Riem: Tommy Hilfiger - Schoenen: Greve

Foto's: Nieuwnieuw.com; Jente Koopmans

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »