Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Waan je in het 'House of Perfect Strangers' met de voorjaarscollectie van Scotch&Soda!

Waan je in het 'House of Perfect Strangers' met de voorjaarscollectie van Scotch&Soda!

De voorjaar/zomer collectie van Scotch en Soda vertelt een verhaal. De collectie heet dan ook "House Of Perfect Strangers". Een collectie die het verhaal vertelt van de zomer van '76. Één van de heetste zomers in een tijd zonder internet. Een tijd waarin je locaties niet helemaal kon bekijken of recensies kon lezen voordat je erheen ging. Stel je dus voor dat dit een tijd was waarin op vakantie gaan iets spannends en mysterieus had. Het was altijd een verrassing waar je terecht zou komen.

In deze hete zomer speelt zich een verhaal af in een hotel, wat 'The Perfect Scotch Getaway' was: The House Of Perfect Strangers. Een verhaal van vrijheid en creativiteit, inspiratie en avontuur, chaos en diversiteit. De basis is 'House of Perfect Strangers': zowel een getaway als een plek waar je je thuis voelt. Een plek waar verschillende creatievelingen elkaar opzoeken. Deze plek heeft vier verschillende kamers, met verschillende uitzichten. De eigen uitzichten zijn vertaald in de verschillende thema's van deze collectie. 

  • Raffia Town - Inland View
  • Bamboo Beach - Beach View
  • Palm Cove - Paradise View
  • The Poolside - Sea View

Raffia Town by Scotch & Soda

De eerste kamer heeft uitzicht over uitgestrekte panorama's van een stad aan de kust, die vooral bekend staat om 'Raffia'. Een materiaal dat vervaardigd is van dunne repen blad van de raphiapalm uit Afrika en Madagaskar. Dit natuurlijke materiaal veranderd perfect city naar beach looks met ruiten en aardetint kleuren. In dit deel van de voorjaarscollectie van het merk komen veel ruiten, golf-achtige texturen, tropische prints en lichte kleuren terug. 

Bamboo Beach by Scotch & Soda

In dit deel van de collectie is het uitzicht over prachtige stranden verwerkt. Veel pastelkleuren, bloemenprints, tropische blousejes, batik en magenta komen hierin terug. The look die je creëert met dit deel van de collectie heeft een sporty retro look met een rock-achtige twist. 

Palm Cove by Scotch & Soda

Welkom in het paradijs. Deze collectie in geïnspireerd op paradijselijke uitzichten. Student-achtige, surf en tropische vibes komen naar boven bij het bekijken van deze collectie. Verschillende artworks en heldere kleuren komen terug. 

Poolside by Scotch & Soda

Het laatste deel van deze collectie is geïnspireerd op het uitzicht over de oceaan en het infinity zwembad van het hotel. Dit deel van de collectie is een mix tussen beachwear en een city-look. Een jaren zeventig surf-look met een skate-achtige vibe komt terug met kleuren als zwembad blauw, citroen en rood. Een nieuwe stijl met een nostalgische touch.

Let op! Bij Nieuwnieuw.com is alleen de herencollectie van deze collectie te verkrijgen. Ben jij  benieuwd geworden? Shop dan snel hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen