Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

SC Cambuur X Nieuwnieuw.com

SC Cambuur X Nieuwnieuw.com

Sinds dit seizoen is Nieuwnieuw.com de officiële kledingpartner van de eerste selectie van SC Cambuur. De eerste selectie draagt clubkostuums van het merk Zuitable.

SC Cambuur & Nieuwnieuw.com

Sinds dit seizoen is Nieuwnieuw.com de officiële kledingpartner van de eerste selectie van SC Cambuur. De eerste selectie draagt clubkostuums van het merk Zuitable.

SC Cambuur
SC Cambuur speelt voor het eerst sinds vijf jaar weer in de Eredivisie. Na een degradatie in het seizoen 2014/2015, gaat SC Cambuur de strijd in stijl aan. Dit doet de club niet alleen, maar samen met de trouwe supporters die niet weg te denken zijn uit het stadion.

"Cambuur leeft in Leeuwarden en de regio. Daar zijn we als club ontzettend trots op"
SC Cambuur

Betrokken, Eigenzinnig, Strijdlustig en Trots zijn niet voor niets de kernwaarden van de club. SC Cambuur neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en voert haar eigen koers. 'De kop derfoar' kenmerkt de strijdlustigheid van de club en de trots op de club en jongens staat hoog in het vaandel. 

Zuitable
Het merk Zuitable is in 2002 opgericht in Düsseldorf. De pakken zijn van hoogwaardige jersey kwaliteit, met een comfortabele super slim fit pasvorm. 

"Ik vind het pak erg lekker zitten" 
Mees Hoedemakers, middenvelder eerste selectie SC Cambuur

Het bedrijfscredo van Zuitable is om modetrends snel op te pakken en nog sneller te implementeren. De opgebouwde, langdurige, creatieve en productiegerelateerde ervaring vormen de buitengewone kracht van het bedrijf. De jersey pakken van Zuitable zijn bi-elastisch, wat inhoudt dat de pakken in de breedte iets rekken, maar in de lengte niet. Perfect dus om de spelers van SC Cambuur van comfortabele pakken te voorzien!

Shop de outfit van de spelers hier:
Zuitable Jersey Pantalon DiSpartakus Navy
District Indigo Overhemd Performance Wit
Zuitable Jersey Colbert DiNorris Navy

SC Cambuur, voor elkaar!



Bronnen:
https://cambuur.nl/
https://zuitable.de/

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen