Terug

LAATSTE WEEKEND: 70% korting in onze outlet

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Replay Jeans Hyperflex: de meest comfortabele jeans die er is!

Replay Jeans Hyperflex: de meest comfortabele jeans die er is!

De nieuwe collectie van Nieuwnieuw.com stroomt langzaam maar zeker binnen. Tijd dus om rond te kijken naar nieuwe kledingstukken voor aankomend voorjaar! En natuurlijk kan de jeans hierbij niet missen. Een tijdloze broek die iedere man in zijn kledingkast moet hebben! Een echte musthave dit jaar is de Hyperflex jeans van Replay.

De Hyperflex Jeans heeft meer stretch dan ooit. De broeken hebben 100% elasticiteit en super comfort. De broeken zijn gemaakt van een innovatieve mix van speciale stoffen die horizontaal, verticaal en schuin geweven zijn. Hierdoor bieden deze jeans complete bewegingsvrijheid. De broeken zijn te krijgen in de modellen Anbass, Grover en Zeumar en ze zijn te krijgen in verschillende uitvoeringen. Van donkere tot lichte wassingen. Hierdoor zijn deze comfortabele jeans geschikt voor iedereen. 

Ook bekende voetballers zoals Neymar zijn erg te spreken over deze broeken, vanwege de enorme bewegingsvrijheid die de broeken bieden. Niet voor niks is Neymar ambassadeur van de Hyperflex broeken van Replay. 'Ik kan niet wachten om de nieuwe Hyperflex-jeans te gaan dragen, omdat ik weet dat ze geweldig zijn', aldus Neymar. Hij speelt de hoofdrol in de nieuwe Hyperflex-campagne van Replay.

Replay Grover Straight Fit (Hyperflex)

Een ander model dat wordt uitgevoerd in een Hyperflex editie is de Grover. Dit model heeft een Straight Fit. Dit betekent dat de pijpen van deze broek recht lopen. Zowel bij de bovenbenen als bij de kuiten valt deze broek dus recht naar beneden. Het geeft een casual touch aan de spijkerbroek. De Hyperflex uitvoering geeft daarnaast een hoog draagcomfort.

Replay Zeumar Chino Slim Fit (Hyperflex)

De Replay Zeumar is een Chino model broek met een denim uitstraling. De broek heeft een slim fit, wat betekent dat deze jeans slank valt bij zowel de boven- als onderbenen. De broek is in een Hyperflex uitvoering gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de broek ook nog eens ontzettend comfortabel zit. De comfort en het model van een chino dus, met een jeans uitstraling. Dat klinkt als de perfecte combinatie, toch?

Replay Anbass Slim Fit (Hyperflex)

De Anbass jeans van Replay heeft een Slim Fit. Dit houdt in dat het model slank valt om de bovenbenen en bij de pijpen. Hierdoor sluit deze mooi aan. Het is een 5-pocket model met twee steekzakken, twee achterzakken en een moneypocket. Deze broek is uitgevoerd in een Hyperflex editie, wat zorgt voor een ultiem draagcomfort. Het hoge draagcomfort neemt niks weg van de robuuste look die een spijkerbroek dient te hebben.

hyperflex replay

Grover - Zeumar - Anbass

Naast de Hyperflex modellen van Replay, hebben wij dit jaar nog meer modellen binnen gekregen. De Waitom, Newbill, Jondrill en Rob zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en hebben een mooie pasvorm. Allemaal net een beetje anders, zodat er voor iedere man een perfect model tussen zit. Lees snel hieronder welk model het beste bij jouw figuur past!

Replay Newbill Comfort Fit

De Newbill is dé jeans voor als er bij de Hyperflex edities niets voor jou tussen zit, maar je wel van comfort houdt! De broek heeft een lossere fit en rechte pijpen. Hierdoor valt de broek erg comfortabel om het lichaam heen. Ook deze broek is een 5-pocket model en is te krijgen in verschillende wassingen.

Replay Waitom Regular Slim Fit

De Waitom heeft een regular slim fit. Deze broek heeft ongeveer dezelfde fit als de slim fit Anbass, maar loopt rechter uit bij de broekspijpen. Hierdoor valt de broek iets wijder. Ook deze broek is een 5-pocket model met twee steekzakken, twee achterzakken en een moneypocket.

Replay Jondrill Skinny Fit

De Jondrill van Replay is het nieuwste skinny model van het merk. Dit betekent dat deze broek op zowel de bovenbenen als naar de enkels toelopend strak aansluit. Daarnaast heeft de broek een stretch kwaliteit, waardoor deze altijd zijn originele vorm behoudt.

replay jeans

Newbill - Waitom - Jondrill

Ben jij helemaal overtuigd van de Replay Jeans? Neem dan snel een kijkje bij Nieuwnieuw.com!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen