Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Profiteer van onze actie en scoor drie volledige outfits onder de €250,- bij Nieuwnieuw.com!

Profiteer van onze actie en scoor drie volledige outfits onder de €250,- bij Nieuwnieuw.com!

Voor als het jullie nog niet was opgevallen: bij Nieuwnieuw.com kun je op dit moment profiteren van een actie die je niet aan je voorbij kan laten gaan! Vanaf een aankoopbedrag van €250,- kun je nu profiteren van wel €50,- korting met de code 'korting50'. Kom jij niet aan die €250? Geen zorgen, want dan kun je profiteren van €25,- korting vanaf een aankoopbedrag van €125,-. Een mooi moment dus om eindelijk die outfit uit de nieuwe collectie aan te schaffen die jij al zolang wilde! Heb jij nog geen gehele outfit in je hoofd, maar ben je wel toe aan iets nieuws? Lees dan snel verder, want speciaal voor jullie hebben wij drie volledige outfits op een rij gezet waarbij je kunt profiteren van onze actie. Een hele outfit onder de €250,- dus, die normaal wel €50,- meer zou kosten! Wie wil dat nou niet?

ALL DENIM

Een look die al heel lang terug gaat en die wat ons betreft ook zeker nog een hele tijd mee mag gaan: all denim. Combineer spijker met spijker en je zit eigenlijk altijd goed! Vooral tijdens het voorjaar is deze look perfect te dragen. De spijkerjas kan dan dienen als jack, maar kan ook gewoon gedragen worden wanneer het iets frisser is. Combineer dit bijvoorbeeld met een T-shirt met print en jouw outfit is compleet. Ook wanneer de zon doorkomt en het spijkerjasje uit kan loop jij er nog hip bij! Zo kun je deze gebruiken als een soort jack/zomerjas. Heb jij al een all-denim outfit?

Spijkerjas Tommy Hilfiger - Riem Tresanti - T-Shirt Tommy Hilfiger - Broek Scotch & Soda

READY FOR SUMMER

Zit jij ook al helemaal met jouw hoofd bij de zomer? Of kun jij niet meer wachten op die heerlijke vakantie naar de zon? Dan kunnen wij jou heel blij maken met onderstaande outfit. Een outfit die niet alleen geschikt is voor dagjes naar het strand, maar ook voor tripjes naar mooie bestemmingen of dagen op het terras. Combineer een korte chino met een polo en jij zit altijd goed! Het is netjes, maar door de print op de chino heeft het ook een stoere en speelse touch. Zorg ervoor dat je altijd een truitje bij je hebt. Niet alleen in Nederland kan het weer zomaar omslaan, ook op vakantie wil je altijd voorbereid zijn op frissere zomeravonden. Wij kunnen niet meer wachten om op vakantie te gaan bij het zien van deze outfit!

Pet GANT - Short Dstrezzed - Trui Blue Industry - Riem Tresanti - Polo Cavallaro Napoli

LET'S GO TO THE OFFICE

Ben jij toe aan een nieuwe office outfit? Het is altijd weer een ding. Wat zal ik vandaag eens aan doen naar het werk? Wanneer je het idee hebt dat je altijd hetzelfde aan hebt is de truc om veel basics te hebben. Deze zijn altijd goed en leuk te combineren met alles. Zo kun je met één nieuw item er al voor zorgen dat het lijkt of jij een nieuwe garderobe hebt! Schaf bijvoorbeeld onderstaande outfit aan. Een chino die altijd goed is, een basic pullover en een lichtblauw overhemd. Ben je dan even zat van jouw standaard outfit? Dan kun je ervoor kiezen om in plaats van een basic overhemd, een overhemd te kiezen met een gedurfde print. Dit kun je subtiel houden door alleen het kraagje van jouw overhemd te laten zien en door dit altijd te combineren met basics! Ben jij klaar om de show te stelen op kantoor? 

Pullover Tommy Hilfiger - Riem Tresanti - Chino Cavallaro Napoli - Overhemd Cavallaro Napoli

Ben jij benieuwd naar de gehele nieuwe collectie bij Nieuwnieuw.com? Kijk dan snel online of kom langs in de winkel en profiteer van onze acties!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen