Terug

70% korting in onze outlet

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Oud en Nieuw: wat nemen we mee naar 2019?

Oud en Nieuw: wat nemen we mee naar 2019?

Na alle kerstdrukte staat het volgende feest alweer op de planning: oud en nieuw. Hoog tijd om te evalueren wat je achter kunt laten in 2018 en wat je mee wilt nemen naar 2019. Het is een tijd vol goede voornemens. Hét moment dus om stil te staan bij go’s en no go’s voor het nieuwe jaar. Niet alleen op persoonlijk vlak laat je bepaalde dingen misschien graag achter in 2018, maar ook op het gebied van mode zijn er dingen die zeker niet mee hoeven te gaan naar 2019. Of die juist wel mee mogen naar 2019. Wij zetten het graag voor jullie op een rijtje.

Deze modemissers laten we graag in 2018

Te strakke kleding

Als er iets is wat we niet mee hoeven te nemen naar 2019 zijn het wel de té strakke T-shirts of overhemden. Bij mannen hoeft kleding niet heel strak te zitten. Het zit enorm oncomfortabel, het werkt niet in het voordeel van het figuur en daarnaast is het slecht voor de kleding. Genoeg redenen om dit gewoon lekker over te slaan in 2019, toch?

Broeken met gaten

De broeken met gaten werden in 2018 hipper dan ooit. Helaas bleef het niet bij een kleine scheur op de knie, maar de broeken werden zo gescheurd dat er meer been dan broek te zien was. Deze trend laten wij graag achter ons in 2018.

Deze trends mogen absoluut mee naar 2019

Winterwit

Een trendkleur die in 2018 al langzaam maar zeker tevoorschijn kwam in het straatbeeld is de kleur wit. Het is een kleur die we in 2019 nog veel gaan zien. Vind je het een beetje teveel van het goede? Kies dan voor bijvoorbeeld een witte muts of sjaal. Door een accessoire te kiezen houd je het iets subtieler.

Krijtstrepen en prints

De krijtstreep was een groot succes in 2018 en deze gaat zeker mee naar 2019. Het is een print die zowel casual als formeel gedragen kan worden. Geschikt voor iedere man en elke gelegenheid dus. Naast de krijtstreep zijn printjes in het algemeen een trend die wij zeker een plekje gunnen in 2019. Het is vrolijk, stijlvol en uniek!

Bekijk hieronder een aantal items met winterwit, krijtstrepen of een ander printje en shop ze snel online bij Nieuwnieuw.com!

MAC Broeken - Scotch & Soda - A Fish Named Fred - Blue Industry - A Fish Named Fred - Scotch & Soda 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen