Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: ALLES MOET WEG | T/M 60% KORTING

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Op je Paasbest gekleed!

Op je Paasbest gekleed!

Ondanks het wisselvallige weer, hebben de eerste zonnestralen zich eindelijk al laten zien en staat de lente en daarmee ook Pasen alweer voor de deur! Dit is natuurlijk het perfecte moment om weer eens wat tijd met geliefden, familie of vrienden te spenderen. Misschien mag je aanschuiven bij een lekkere Paasbrunch met familieleden, ga je naar een Paasfestival met vrienden of misschien ga je gezellig eieren zoeken (en beschilderen) met de kinderen. Het kan allemaal, maar wat je ook doet, je wilt er natuurlijk wel tiptop uitzien deze Paasdagen!

Geen zorgen, wij van Nieuwnieuw hebben diverse comfortabele, kleurrijke en trendy outfits voor je samengesteld zodat jij er op je paasbest uit kan zien gedurende deze feestelijke dagen!

 

Nieuwnieuw Paasbrunch menu

Als starter ofwel appetizer van de Paasbrunch hebben we een stijlvolle en comfortabele outfit samengesteld. Het outfit bestaat uit een zeegroene overhemd van het merk: 'Tommy Hilfiger' en is een echte onmisbare must-have voor de lente. Het overhemd met lange mouwen is voorzien van een reguliere fit, een opstaande kraag en een klassieke knoopsluiting. Daarnaast bestaat het overhemd uit 100% katoen en heeft het een geborduurd logo van het merk op de linkerborst.

 Op je paasbest!

Combineer het kleurrijke overhemd met een zandkleurige chino broek van het merk: ‘Scotch & Soda’ voor een casual maar ook verzorgde en nette uitstraling. De zandkleurige chino broek is voorzien van een mid-rise model en heeft een super slim fit. Daarnaast geeft de tailleband van de chino ook een beetje mee, voor nét dat beetje extra comfort gedurende je Paas activiteiten. Maak de look af met een paar sportieve witte sneakers van het merk: 'PME Legend' en je Paaslook is helemaal compleet!

'An Eggcelent choice'

Voor het moment suprême van de Paasbrunch wordt er een kleurrijke en chique outfit geserveerd waarbij het merk: ‘A Fish Named Fred’ in de schijnwerpers staat. Hierbij bestaat de look uit een overhemd dat is voorzien van een moderne fit en een vrolijke print waar je u tegen zegt. 

Be Eggcelent

Om de rust in de outfit te bewaren is er vervolgens gekozen voor een wit gekleurde denim jeans van het merk: ‘Alberto’. De comfortabele denim jeans is voorzien van twee zakken aan de voor- en achterkant en geeft het geheel daarmee ook een praktische touch. Voeg aan de outfit een paar nette zandkleurige suède veterschoenen toe van het merk: ‘Rehab’ en je kan zo aanschuiven bij de brunch. Smullen maar!

Kenmerkend voor deze look is dat er gemakkelijk gemixt en gematcht kan worden met andere kledingstukken en je op deze manier elke keer weer met een andere outfit de deur uit kunt stappen. Combineer de outfit bijvoorbeeld met een bijpassende effen gilet in dezelfde kleurtonen van het merk: ‘A Fish Named Fred’ om je outfit nog stijlvoller te maken.

 

'Mix en match'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Of ga juist daarentegen voor vrolijke kleurrijke prints om nog meer op te vallen en een knaller statement te maken. Hoe dan ook, met deze universele outfit kun je alle kanten op en eindeloos combineren zodat je beide paasdagen met een geheel nieuwe look voor de dag kunt komen.

 

Kleuren maken de man

'Stijlvolle basics'

Om het geheel feestelijk af te sluiten is er als kers op de taart een stijlvolle en comfortabele outfit samengesteld die perfect is voor het bezoeken van een Paas festival of een middagje eieren zoeken met de kinderen. Voor deze outfit is er gekozen voor een beige gekleurde sweater van het merk: ‘No Excess’.

Perfecte Basics

 

De beige pullover heeft een regular fit, een ronde hals en een logo badge van het merk op de borst. Daarnaast is de pullover voorzien van lange mouwen en kan het gemakkelijk ergens overheen gedragen of gecombineerd worden met een T-Shirt of overhemd, afhankelijk van het weer.

Vervolgens voegen we voor deze look een lichtblauwe denim jeans aan het geheel toe van het merk: ‘Dstrezzed’. De denim blauwe jeans is voorzien van een natuurlijke gebleekte wassing met een frisse blauwe kleur en een tapered fit. Dit wil zeggen dat de pasvorm van de jeans vanaf de heupen strak naar beneden afloopt. Waarbij het op een reguliere jeans lijkt aan bovenkant, maar bij de enkels valt deze gelijk met een slim fit model.

Het resultaat hiervan is dat de jeans erg comfortabel zijn om te dragen en ze op hetzelfde moment een slanke look creëren. Daarbovenop bestaat de helderblauwe jeans uit een mix van katoen en elastaan waardoor je van het ultieme draagcomfort bent voorzien.

Maak de outfit af met een paar trendy en sportieve grijze: ‘PME Legend’ sneakers, voorzien van gele kleuraccenten en je kan comfortabel & stijlvol op pad!

 

 

'Comfort is key'

Of ga voor een smart casual outfit zoals hieronder. De outfit is voorzien van een navy gekleurd overhemd van het merk: 'Pure Shirts' met een bijpassende geruite broek van het merk: Blue Industry. Om de look toch een formele, klassieke touch te geven is het gecombineerd met een gilet van het merk: 'A Fish Named Fred'. De look wordt afgemaakt met een paar stralende witte tijdloze sneakers van het merk: 'PME legend' zodat je de gehele dag comfortabel, maar toch chique op pad kan gaan tijdens de paasdagen met vrienden en familie.


Smart Casual

'Wees een streepje voor'

Als laatste hebben we nog een extra outfit tip die warm, kleurrijk en comfortabel is en daarmee geschikt is voor al je feestelijke Paas activiteiten in alle weersomstandigheden. De outfit die is samengesteld bestaat uit een opvallende en trendy gestreepte polo met lange mouwen van het merk: New Zealand Auckland’. De navy gekleurde pullover is voorzien van een comfortabele fit, een denim kraag en groene met gele kleuraccenten. Daarbovenop bestaat de polo uit een mix van katoen en jersey waardoor de polo lekker comfortabel zit en is er een NZA-embleem op de linkerborst te zien.

Een streepje voor hebben

 

Om de outfit naar een hoger niveau te tillen is er gekozen voor een denim grijze jeans met een vleugje blauw erin verwerkt van het merk: ‘Dstrezzed’. Daarnaast heeft de jeans een slim fit en bestaat deze uit een mix van katoen en elastaan waardoor het extra comfortabel zit. Kleding moet er namelijk niet alleen goed uitzien, maar ook lekker zitten.

Maak de gehele outfit vervolgens compleet met een paar trendy bruine sneakers van het merk: PME Legend’. De donkerbruine sneakers bestaan uit een mix van zacht leer, suède en canvas. Daarnaast zijn de sneakers voorzien van geborduurde PME Legend logo Badges op verscheidene plekken en hebben de sneakers een uitneembaar voetbed wat voor extra steun en comfort zorgt.

Daarbovenop komt ook nog het feit dat de sneakers een ademende, absorberende voering hebben en een dempende binnenzool waardoor je van het ultieme draagcomfort kan genieten tijdens de paasdagen.

Kortom: met deze outfit maak je gegarandeerd een goede indruk en kan je ook nog eens optimaal en comfortabel genieten van het feestelijke evenement. Dus waar wacht je nog op?

 

Met alle verschillende diverse outfits van Nieuwnieuw die er zijn samengesteld kan je tijdens de paasdagen in stijl en comfort genieten van alle gezellige activiteiten en feestelijke gelegenheden. Of je nu gaat brunchen met familie, eieren gaat zoeken met de kinderen of een paas festival gaat bezoeken, er is voor iedereen wel een geschikte outfit te vinden. Tot slot is het tijdens de paasdagen natuurlijk ook erg belangrijk om jezelf comfortabel te voelen in je outfit. Kies daarom voor kleding die bij jouw persoonlijkheid en stijl past, zodat je optimaal en vol zelfvertrouwen kan genieten van de feestdagen!

Wij van Nieuwnieuw wensen jullie fijne paasdagen toe!


Wil je up-to-date blijven van de laatste trends en ontwikkelingen? Of misschien wel inspiratie opdoen voor de voorjaars- en zomergarderobe? Neem gerust een kijkje in onze webshop of meld je aan voor onze Nieuw-nieuw nieuwsbrief voor alle laatste nieuwtjes en fashion highlights.

 

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen