Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Koningsdag komt eraan! Heb jij jouw Koningsdag outfit al klaarliggen?

Koningsdag komt eraan! Heb jij jouw Koningsdag outfit al klaarliggen?

27 April is de feestelijke dag waarop de straten gevuld zijn met de Nederlandse kleuren, dat de oranje kleding uit de kast getrokken mag worden, slenteren over de vrijmarkten en dat de voetjes weer overuren kunnen maken. Een en al gezelligheid dus.

Koningsdag is voor velen een van de leukste feestdagen van het jaar. Bijna iedereen is vrij en gaat wel wat leuks doen op deze dag. Denk hierbij aan het bezoeken van de vrijmarkt, een festival, live muziek of het bezoeken van familie en vrienden. Naast de activiteit die jij gaat doen, wil je ook shinen in de leukste Koningsdag outfit. Geen paniek, wij van Nieuwnieuw.com geven jou 5 outfits ter inspiratie. Welke activiteit je ook gaat doen, wij hebben de perfecte outfit voor jou. Voor welke outfit en activiteit ga jij?

1. Comfy en casual slenteren over de kleedjesmarkt

De kleedjesmarkt, ook wel bekend als de vrijmarkt, is een van de oudste en bekendste tradities van Koningsdag. Veel mensen gaan op zoek naar dat ene pareltje waar ze al lang naar op zoek zijn. Om dat ene pareltje op de markt te kunnen scoren ben jij al vroeg te vinden op de vrijmarkt, dus zet je wekker vroeg en trek een comfy en casual outfit aan. 

Aangezien het in de ochtend nog wat frisjes kan zijn, hebben we een outfit samengesteld met het comfortabele jacket van Gaastra, natuurlijk in de kleur oranje. Het gewatteerde jacket is bestemd voor alle weersomstandigheden en is lekker warm. Het jacket is voorzien van een ritssluiting, tunnelkoord en een capuchon. Mocht het gedurende de dag iets warmer gaan worden en je hebt je jacket open, dan wil je daarbij een stijlvolle pullover onder hebben. We hebben de pullover van New Zealand Auckland voor je uitgekozen. De pullover heeft een elegant gestreept motief, een ronde hals en is gemaakt van 100% katoen. Maak de look af met de lichtblauwe jeans van Alberto en de comfortabele witte sneakers van PME Legend en je Koningslook is compleet.

Shop the look:

  1. Gaastra Zomerjas Oranje €199,90
  2. New Zealand Auckland Trui Ecru €99,95
  3. Alberto Jeans Blue €109,95
  4. PME Legend Sneakers White €89,99

 

Compy en casual slenteren over de kleedjesmarkt

 

2. Classy en elegant, maar toch met een casual touch het water op

Op Koningsdag viert het hele land feest en proosten we met z’n allen op de verjaardag van koning Willem-Alexander. Er worden verschillende evenementen georganiseerd, van gezellige kraampjes op vrijmarkten, tot feest op straat en festivals, maar wat is er beter om Koningsdag te vieren op het water? En waar kun je dat het beste doen, op een bootje in hartje Amsterdam. Dat is iets wat je niet wil en niet mag missen.

Honderden bootjes die versierd zijn in het oranje, varend door de prachtige en unieke grachten van Amsterdam. Dat kun je alleen maar doen in stijl. We hebben daarom een classy en elegante, maar tegelijkertijd ook een comfortabele outfit voor je samengesteld.

De hoodie van New Zealand Auckland heeft een comfortabele en relaxte uitstraling. De oranje hoodie bevat een comfort fit, witte trekkoorden en een NZA-artwork op de borst. Daarnaast is de hoodie voorzien van een gevoerde capuchon en een buidelzak op de voorzijde. Combineer de hoodie met de bodywarmer van Cavallaro Napoli. De bodywarmer is een onmisbaar item in je garderobe en is perfect voor het tussenseizoen. Om een combinatie van casual, maar toch classy en elegantie te krijgen in je outfit, maak je de outfit compleet met de chino van Scotch & Soda en de stijlvolle loafers van Tommy Hilfiger. De chino van Scotch & Soda is een veelzijdig item om te hebben in je garderobe. De chino kun je goed stylen en combineren en is daardoor perfect voor iedere gelegenheid. De chino is voorzien van een gulp met ritssluiting en is gemaakt van biologisch katoen en een snufje elastaan, waardoor de chino erg aangenaam aanvoelt. 

Shop the look:

  1. New Zealand Auckland Hoodie Oranje €99,95
  2. Cavallaro Napoli Bodywarmer Blue €149,95
  3. Scotch & Soda Chino Beige €119,95
  4. Tommy Hilfiger Loafers Beige €139,90

Classy en elegant, maar toch met een casual touch het water op

3. Relaxed en dansend naar een festival

Deze activiteit is redelijk voor de hand liggend. Voor velen staat het bezoeken van een festival gedurende Koningsdag dus ook op de planning. Ben jij wel in voor een feestje en wil je graag je voetjes van de vloer houden, ga jij met Koningsdag naar een leuk festival? Dan hebben wij een casual/nette outfit met een touch of party gevoel voor je samengesteld.

De sneakers van PME Legend maken de outfit casual en sportief. Aangezien je dansend het festival gaat betreden en op het einde van de avond er geen vermoeide en graag pijnloze voetjes aan over wilt houden, hebben we gekozen voor sneakers met een fijne comfort. Combineer de sneakers met een overhemd van Fynch Hatton en daarbij de sweater van Cavallaro Napoli. Het overhemd van Fynch Hatton heeft een geruit motief in de kleur oranje en blauw. We hebben gekozen voor een geruit motief, om wat speelsheid te creëren in de outfit. Doordat je het overhemd onder de sweater van Cavallaro Napoli combineert, zie je de speelse print er onderuit komen.

Maak de outfit compleet met de jogger van Dstrezzed. Deze jogger van Dstrezzed heeft een clean, moderne en comfortabele uitstraling. Je kunt de jogger sluiten met een knoopsluiting en een trekkoord. Zowel aan de voorkant als de achterkant heeft de jogger een steekzak. De twee steekzakken op de achterkant zijn bevestigd met een knoopsluiting. 

Shop the look:

  1. Fynch Hatton Overhemd €59,99
  2. Cavallaro Napoli Sweater €99,95
  3. Dstrezzed Jogger navy €99,95
  4. PME Legend Sneakers €89,95

Relaxed en dansend naar een festival

 

 

4. Chillen op terras onder het genot van een drankje

Live muziek op Koningsdag mag niet ontbreken. Je kunt Koningsdag niet beter vieren dan op het terras onder het genot van een drankje, met op de achtergrond feestelijke en chillende muziek en heerlijk koekeloeren naar de mensen die voorbij lopen. Fingers crossed voor wat het weer gaat doen die dag. Elk jaar is het weer een verrassing.  Rond de 14 of 15 graden, droog en zonnig is het perfecte scenario. Hoop op zegen. 

We hebben gekozen voor een nette look, maar daarnaast ook een relaxte look. Mocht je van plan zijn om eerst een kijkje te nemen op de vrijmarkt, dan is het fijn om te kiezen voor aangename sneakers. De sneakers van PME Legend is een moderne versie van een klassieke sneaker en geheel up-to-date dankzij de gelaagde cupzool met crêpe-look. De sneaker is voorzien van leer gecombineerd met zachte suède. Daarnaast is de voorgevormde voetbed gemaakt van zachte, schokdempende foam en zorgt, evenals de ademende mesh voering, voor een optimaal draagcomfort.

Combineer de sneakers met de colbert van Zuitable en de bijpassende pantalon van Zuitable. De lichtgrijze sneakers van PME Legend kleuren goed bij het pak van Zuitable. Het colbert en de bijpassende pantalon zijn voorzien van een subtiele lichtgrijze geblokte patroon. Het colbert en de bijpassende pantalon geven de outfit een nette look in combinatie met de sneakers die juist het relaxte gevoel geven. Maak de outfit compleet met de oranje polo van New Zealand Auckland. De polo is voorzien van korte mouwen, een comfortabele fit en een drievoudige knoopsluiting. Niet alleen dat, de polo is ook voorzien van een 4-way stretch stof waardoor deze rekbaar is in alle richtingen en extra bewegingsvrijheid creëert. 

 

Shop the look:

  1. New Zealand Auckland Polo €69,95
  2. Zuitable Colbert Blue €239,90
  3. Zuitable Pantalon Blue €129,90
  4. PME Legend Schoenen €119,99

 

Chillen op terras onder het genot van een drankje

5. Ontmoet de koning

Heb jij de koning al eens willen ontmoeten? Ieder jaar bezoekt de koning met zijn familie een stad in Nederland. Dit jaar is Rotterdam aan de beurt en zal de stad oranje kleuren. De koning en zijn familie krijgen een tour door de stad en ontdekken wat de stad Rotterdam zo uniek maakt. Wil je dit niet missen, ga dan langs de route staan om een glimp op te vangen van de Koninklijke familie.

Mocht je een glimp opvangen, dan wil je wel graag goed voor de dag komen. We hebben een sportieve, zomerse outfit samengesteld. Dus laat het zonnetje maar komen. Het T-shirt van No Excess is voorzien van een print met een ronde hals en korte mouwen. Combineer bij het T-shirt het jacket van Lerros in de kleur navy en de bermuda van A Fish Named Fred in de kleur oranje. Naast dat de kleur oranje centraal staat op Koningsdag zijn pasteltinten helemaal in de mode, dus een win-win situatie. De bermuda is voorzien van een slim fit, een ritssluiting en meerdere zakken. Daarnaast heeft de bermuda riemlussen en zijn er gekleurde AFNF details aan de bovenkant te zien die de look afmaken. 

Maak de outfit compleet met de sneakers van Tommy Hilfiger en de pet van Superdry. De lage sneakers hebben een comfortabele en minimalistische stijl. De sneakers zijn voorzien van leermix aan de bovenkant en de voering van gerecycled polyester. 

Een outfit is niet compleet zonder accessoires. We hebben daarom de pet van Superdry uitgekozen. De pet is voorzien van de kleur oranje en het merk logo van Superdry. 

 

Shop the look: 

  1. No Excess T-shirt Print €44,99
  2. Lerros Jacket Navy €99,99
  3. A Fish Named Fred Bermuda Orange €79,95
  4. Superdry Orange Pet €24,99
  5. Tommy Hilfiger Sneakers €129,90

Ontmoet de koning

Met de 5 diverse outfits die Nieuwnieuw.com voor jou heeft samengesteld kun je gaan shinen op Koningsdag. Welke outfit je ook kiest, het is belangrijk dat je bij jezelf blijft, eentje die past bij je persoonlijkheid en stijl. Als je voor dat gaat, dan zul je gaan stralen in je nieuwe outfit en straal je zelfvertrouwen uit. Go for it. 

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor Koningsdag, kijk dan bij de nieuwste collectie op Nieuwnieuw.com voor gerelateerde items voor Koningsdag.

Wij wensen van Nieuwnieuw.com jou een gezellige Koningsdag toe, maar er een feestje van!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen