Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Gekleurd het voorjaar in met de zomerse nieuwe collectie bij Nieuwnieuw.com!

Gekleurd het voorjaar in met de zomerse nieuwe collectie bij Nieuwnieuw.com!

Dit jaar zie je het heel veel voorbij komen: de neon- en felle kleuren. Een trend waar je dit voorjaar niet meer omheen kan. Kleuren als roze, oranje, groen en geel komen terug in de felste varianten. Een hele leuke en fleurige trend, maar hoe combineer je zoiets? Speciaal voor jou hebben wij verschillende sets samen gesteld waarbij we laten zien hoe je felle kleuren kunt combineren. 

Pretty in Pink 

Veel mannen slaan de kleur roze over en kiezen liever voor basic kleuren, maar dat is vanaf dit voorjaar verleden tijd! Roze is hartstikke hip en onmisbaar voor iedere man. Combineer bijvoorbeeld deze fel roze polo van Tommy Hilfiger met een witte broek, bruine accessoires en een blauw vest. De bruine schoenen zorgen ervoor dat deze outfit helemaal af wordt gemaakt en geeft een nette touch. Vind jij deze felle kleur roze iets te heftig? Kies dan voor licht- of zalmroze.  

Broek: Cavallaro Napoli - Schoenen: Greve - Vest: Cavallaro Napoli - Polo: Tommy Hilfiger - Riem: Tommy Hilfiger 

Neon Groen

Durf jij wel een beetje buiten de box te denken? Kies dan voor neon groen. Een kleur die veel terug is te zien op de catwalks van de grootste merken. Zelfs op rode lopers ontbreekt deze kleur niet. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of dit door de beugel kan of niet: neon groen is hartstikke hip! Durf je all the way te gaan? Doe dat dan en combineer deze neon polo van Superdry met dezelfde kleur broek. Vind je dat toch too much? Kies dan voor een outfit zoals onderstaand! Door de polo te combineren met een casual spijkerbroek, witte sneakers en een casual zomerjas, maak je deze outfit iets rustiger. 

Schoenen: Lacoste - Vest: Tommy Hilfiger - Polo: Superdry - Riem: Tommy Hilfiger - Jeans: Scotch & Soda 

Zomers Geel

Een kleur die al aardig geïntegreerd is in het Nederlandse straatbeeld: geel! Combineer een geel T-shirt, zoals deze van Blue Industry, met een stoere jeans en blauwe accenten. Een casual outfit met een zomerse twist! Daar word iedereen toch vrolijk van? 

T-shirt: Blue Industry - Riem: Tommy Hilfiger - Jeans: G-star - Vest: Gant - Schoenen: Rehab

Durf jij het aan en wil jij na het zien van deze outfits ook gekleurd het voorjaar in? Bekijk dan snel alle gekleurde items bij Nieuwnieuw.com!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen