Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Drie outfits bij Nieuwnieuw.com onder de €150!

Drie outfits bij Nieuwnieuw.com onder de €150!

Met 60% op de gehele wintercollectie is de sale in volle gang bij Nieuwnieuw.com! Wij helpen jou graag met het vinden van de beste deals. Daarom hebben wij drie outfits voor jou samengesteld van onder de €150. Ideaal als jij geen zin of tijd hebt om al die pagina's door te spitten. Bekijk snel welke outfit jouw favoriet is en bestel het snel! Voor je het weet is het verkocht.

Outfit 1: Casual

De eerste outfit die we hebben samengesteld is een casual outfit. Door de zwarte broek van Scotch & Soda te combineren met een wit T-shirt heb je een goede basis. Draag het overhemd er los overheen en combineer met een paar stoere boots en jouw casual outfit is helemaal klaar! En dat voor minder dan €150!

Broek: Scotch & Soda - T-shirt: Tommy Hilfiger - Schoenen: New Zealand Auckland - Overhemd: New Zealand Auckland

Outfit 2: Smart Casual

Een outfit die iedere dag gedragen kan worden, maar wel met een formele touch. Dat is deze smart casual outfit. Kies ervoor om een paar casual schoenen te combineren met een chino en een overhemd voor een casual touch. De pullover zorgt voor een informele uitstraling. Ook deze hele outfit bij elkaar is nu in de sale onder de €150.

Pullover: Scotch & Soda - Schoenen: PME Legend - Overhemd: McGregor - Chino: New Zealand Auckland

Outfit 3: Sportief

Naast de casual (formele) outfits als hierboven is er ook de mogelijkheid om een sportieve outfit bij elkaar te scoren onder de €150! De mogelijkheden zijn eindeloos. Combineer bijvoorbeeld deze mooie donkere spijkerbroek met een T-shirt en draag daarover een stoer vest. Combineer dit met een paar sneakers en jij bent helemaal klaar voor een leuk prijsje! 

T-shirt: Tommy Hilfiger - Schoenen: PME Legend - Broek: Scotch & Soda - Vest: Superdry

Benieuwd geworden naar de outlet? Neem dan snel een kijkje!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen