Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Waan je even in het adembenemende Nieuw-Zeeland met de nieuwe collectie van NZA!

Waan je even in het adembenemende Nieuw-Zeeland met de nieuwe collectie van NZA!

Houd jij ook zo van mooie landschappen, wilde wateren en heldere luchten? Neem dan even een momentje de tijd om deze prachtige nieuwe collectie en bijbehorende beelden van het merk New Zealand Auckland te bekijken. Het merk kenmerkt zich door collecties die gebaseerd zijn op het prachtige Nieuw-Zeeland. Ook dit jaar stelt NZA ons niet teleur. Zo komt het merk dit voorjaar met onder andere prachtige polo's, vesten en T-shirts. Kleuren als blauw, oranje en groen komen veel terug in de collectie. Wij zijn helemaal om! 

Ontstaan van New Zealand Auckland

Het casual kledingmerk New Zealand Auckland is opgericht in 2007. Kort daarna, in 2010, kreeg het merk al een prijs. Op de facebook pagina van het merk staat het volgende: "We were declared the absolute No.1 in the category Most Attractive Casual and Fashion Shirts by TextilWirtschaft. The leading European Textile and Fashion trade magazine.". Met de kleding van NZA weet je dus zeker dat je altijd goed zit. Niet alleen qua stijl, maar ook in kwaliteit!

NZA New Zealand Auckland is opgestart in Nederland en is dus inmiddels uitgegroeid tot een bekend internationaal kledingmerk. Het merk wordt naast Nederland ook verkocht in landen als Duitsland, Frankrijk, Noorwegen, België, Spanje, Zwitserland, Zweden en Denemarken. 

De inspiratie van New Zealand Auckland

De naam van het merk zegt al genoeg over waar het merk op geïnspireerd is. Het avontuurlijke leven in Nieuw-Zeeland, met de adembenemende en unieke landschappen van het land. Het avontuurlijke karakter komt terug in de kleding. Zo worden er veel groen en blauwtinten gebruikt, gebaseerd op de kleuren van de natuur. Ook dit jaar hebben ze dit weer geweldig over weten te brengen. De collectie van dit jaar lijkt je even een momentje mee te nemen naar Nieuw-Zeeland. En zeg zelf, wie wil dat nou niet?

De style en kwaliteit van NZA New Zealand Auckland

De collectie van dit voorjaar bestaat uit polo's, overhemden, T-shirts en vesten. We zien in deze collectie veel dezelfde kleuren terug komen. Naast groen en blauw, komt ook oranje veel terug. De kleuren groen en blauw zijn uitgevoerd in veel verschillende tinten. Zo is er donkerblauw, maar ook heel licht en helder blauw. Het zijn stuk voor stuk mooie voorjaarskleuren die mooi te combineren zijn op bijvoorbeeld een korte broek of een stoere jeans. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de nieuwe collectie? Bekijk hieronder dan een aantal foto's van het merk! Via onze youtube-pagina kun je ook de video bekijken die het merk heeft gemaakt voor de nieuwe collectie! De beelden brengen perfect de Nieuw-Zeelandse, avontuurlijke feeling over. Dat is toch heerlijk!

Bron foto's: New Zealand Auckland 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen