Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: ALLES MOET WEG | T/M 60% KORTING

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Maak een geweldige indruk met de nieuwe collectie van Cavallaro Napoli!

Maak een geweldige indruk met de nieuwe collectie van Cavallaro Napoli!

Met de kleding van Cavallaro Napoli weet jij zeker dat je een onuitwisbare indruk achterlaat. Zoals het merk dit zo mooi zegt: "fare la bella figura". Het merk heeft niet alleen prachtig gemaakte overhemden, maar ook perfect passende blazers en stijlvolle chino's. Met de kleding van Cavallaro ben jij verzekerd van ultieme verfijning, Italiaanse allure en topkwaliteit!

Oprichter Giuseppe Cavallaro heeft een Italiaanse vader en een Nederlandse moeder. Hij had al van kleins af aan een liefde voor mode. Vooral de liefde voor een ambachtelijke kledingstijl zoals die in Napels was enorm. Zijn missie om de Italiaanse flair naar Nederland te brengen straalt dan ook van de kleding van het merk af. 

De allereerste collectie van Cavallaro Napoli bestond uit zijden stropdassen. Stuk voor stuk vervaardigd in een klein atelier in het centrum van Napels. Deze collectie was het begin van de enorme groei die het merk te wachten stond. 

Drie jaar later kwam daar de eerste collectie T-shirts. Het bleek een enorm succes. De vernieuwende designs met kenmerkende hoge kragen, opvallende prints en het verfijnde geborduurde logo op de rechtermouw vielen al snel op bij de modeliefhebbers van Nederland.

Vanaf die periode ging het snel met het merk. Giuseppe begon met het leveren aan kleine boetieks. Later opende hij zijn eerste brandstore in Utrecht. Ook dit bleek een enorm succes. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig luxury fashion-brand met zeventien brandstores in Nederland en meer dan 350 verkooppunten in binnen- en buitenland. 

Kortom; Cavallaro Napoli staat voor moderne verfijning: eigentijds, elegant en met een preppy twist. Van luxe garens tot perfect gestikte manchetten gecombineerd met de beste stoffen. Dit merk is gefundeerd op onmiskenbare details.

Ben jij benieuwd geworden naar de nieuwe collectie van Cavallaro Napoli bij Nieuwnieuw.com? Bekijk het hier!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen