Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: ALLES MOET WEG | T/M 60% KORTING

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

4x de leukste Vaderdagcadeautips bij Nieuwnieuw.com!

4x de leukste Vaderdagcadeautips bij Nieuwnieuw.com!

Het is alweer bijna zover: Vaderdag. Zoek jij nog een leuk cadeau voor jouw vader of iemand die jij met Vaderdag even in het zonnetje wilt zetten? Of ben je zelf vader en kun je wel wat inspiratie gebruiken voor cadeau ideeën? Bekijk dan snel onze Vaderdag cadeautips! Daarnaast hebben wij speciaal voor jullie een Vaderdag-pagina samengesteld waarin we de leukste cadeau's voor jullie op een rijtje hebben gezet! Deze pagina kun je bekijken via de link onderaan deze blogpost.

Parfum

Het klinkt cliché, maar het is zeker waar: parfum is altijd goed. Het is iets wat niemand snel voor zichzelf koopt, maar wat juist erg leuk is om als cadeau te vragen of weg te geven. Daarnaast is het iets dat langere tijd meegaat en waar je dus ook echt iets aan hebt. De parfum 'Barfly' van Scotch & Soda is een zekere aanrader!

Accessoires

Wat ook erg leuk is om cadeau te doen zijn accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een paar sokken. En dan vooral de vrolijke sokken met gekke printjes en felle kleuren, zoals bijvoorbeeld die van Happy Socks. Dit is leuk, maar vooral ook erg praktisch. Daar houdt toch elke man van? Naast sokken zijn de stropdassen, manchetknopen en sjaals van bijvoorbeeld Tresanti ook erg leuk om weg te geven. Dit merk heeft van elk item maar één, je weet dan dus zeker dat je een uniek cadeau hebt!

T-Shirts

Wat ook erg leuk blijft zo voordat de zomer echt begint is het cadeau doen van een T-shirt. Het is de juiste periode, want hier in Nederland lijkt het mooie weer steeds dichterbij te komen. En de zomervakantie komt natuurlijk ook al aardig dichtbij. Ach, van T-shirts heb je gewoon nooit genoeg. Ga bijvoorbeeld voor een T-shirt van Superdry, New Zealand Auckland of Blue Industry. Mocht het toch niet de juiste maat zijn? Dan is retourneren altijd gratis bij ons. Een risico die je zeker kunt nemen dus!

Cadeaubon 

Een cadeaubon is natuurlijk ook altijd goed! Je kunt deze kopen bij ons in de winkel. Zo kan degene aan wie jij het cadeau doet zelf iets uitkiezen en weet je zeker dat het altijd goed is. Daarnaast.. wie wil er nou geen cadeaubon van de leukste Herenmode zaak van het noorden? ;)  

Shop jouw Vaderdagcadeau of doe inspiratie op via onze cadeaupagina!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen