Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti Camilio Shirt With Faded Flowers Olive (TRSHIA377 - 905)

niet op voorraad

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 89,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Camilio Shirt With Faded Flowers Olive (TRSHIA377 - 905)

Ontdek het Tresanti Camilio Shirt: jouw nieuwe favoriet met een unieke vervaagde bloemenprint op olijfgroen. Perfecte pasvorm, topkwaliteit, voor elke gelegenheid. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Camilio Shirt With Faded Flowers Olive

Ben je op zoek naar een statement stuk dat zowel stijlvol als comfortabel is? Kijk dan niet verder dan het Camilio Shirt With Faded Flowers Olive van Tresanti. Dit unieke overhemd met lange mouwen is een must-have voor elke modebewuste man die zijn garderobe wil verrijken met een vleugje originaliteit.

Uniek Design voor de Moderne Man

Het Camilio Shirt is niet zomaar een overhemd. Het is een kunstwerk, versierd met een subtiele print van vervaagde bloemen op een olijfgroene achtergrond. Dit ontwerp maakt het overhemd een perfecte keuze voor wie op zoek is naar iets anders dan de standaard effen kleuren of de klassieke strepen en ruiten.

Perfecte Pasvorm voor Elke Gelegenheid

Met een keuze uit Europese maten van S tot XXL, is er een Camilio Shirt voor iedereen. Of je nu een avond uit gaat met vrienden, een casual vrijdag op kantoor hebt, of een speciale gelegenheid op de planning staat, dit overhemd past naadloos in elke setting.

Gemaakt door Tresanti: Synoniem voor Kwaliteit

Als je bekend bent met Tresanti, dan weet je dat dit merk garant staat voor kwaliteit en stijl. Het Camilio Shirt is geen uitzondering. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een comfortabele pasvorm en een lange levensduur.

Vind Jouw Maat en Kleur

Het Camilio Shirt is beschikbaar in een veelzijdige multicolor patroon, waardoor het gemakkelijk te combineren is met verschillende broeken en accessoires. Kies jouw ideale maat uit S, M, L, XL of XXL en voeg een persoonlijke toets toe aan je outfit.

Ontdek de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti overhemden, staat het Camilio Shirt With Faded Flowers Olive symbool voor de nieuwste trends en stijlen in herenmode. Mis deze kans niet om jouw garderobe te verrijken met dit bijzondere stuk.

Bestel Vandaag Nog!

Wacht niet langer en maak een statement met het Camilio Shirt With Faded Flowers Olive. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Jouw nieuwe favoriete overhemd wacht op je!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Camilio Shirt With Faded Flowers Olive  (TRSHIA377 - 905)

Camilio Shirt With Faded Flowers Olive (TRSHIA377 - 905)

€ 89,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen