Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Gardeur SEVEN-1 Slim Fit marine (411361 - 68)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 119,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Gardeur SEVEN-1 Slim Fit marine (411361 - 68)

Ontdek de tijdloze elegantie van Gardeur broeken bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Kwaliteit, comfort en stijl komen samen in elke broek. Transformeer je look vandaag nog!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van Gardeur Broeken

Stap binnen in de wereld van Gardeur, waar elke broek een verhaal vertelt van vakmanschap, stijl en comfort. De SEVEN-1 Slim Fit marine is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een belofte van kwaliteit en verfijning die de moderne man naar een hoger niveau tilt. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we de kracht van de juiste outfit en nodigen we je uit om de transformatieve ervaring van onze collectie te ontdekken.

Voel de Kwaliteit, Ervaar de Stijl

De SEVEN-1 Slim Fit marine, zorgvuldig ontworpen door Gardeur, belichaamt de essentie van mannelijke elegantie. Deze broek is het toonbeeld van hoe klassieke tailoring samensmelt met moderne trends. De rijke marineblauwe kleur en de perfecte snit zorgen ervoor dat je zowel op kantoor als tijdens een avond uit onberispelijk voor de dag komt. Het is een stijlstatement dat spreekt van zelfverzekerdheid en goede smaak.

Een Nieuwe Definitie van Comfort

Maar stijl gaat niet alleen over het uiterlijk. De SEVEN-1 Slim Fit marine bewijst dat comfort en elegantie hand in hand gaan. Dankzij de zorgvuldige selectie van stoffen en een snit die de bewegingsvrijheid maximaliseert, biedt deze broek een ongeëvenaard draagcomfort. Of je nu een lange dag op kantoor hebt of de stad verkent, deze broek past zich naadloos aan jouw leven aan.

De Perfecte Match Voor Elke Gelegenheid

Met zijn veelzijdigheid is de SEVEN-1 Slim Fit marine de ultieme keuze voor elke gelegenheid. Gecombineerd met een casual overhemd creëer je een ontspannen, maar stijlvolle look voor het weekend. Draag het met een scherp gesneden blazer voor een zakelijke bijeenkomst of een formele gebeurtenis, en je bent gegarandeerd van bewonderende blikken. Deze broek is een essentieel onderdeel van de garderobe van elke man die waarde hecht aan zowel stijl als functionaliteit.

Ontdek de Collectie bij Nieuwnieuw.com Herenmode

De SEVEN-1 Slim Fit marine is slechts een voorbeeld van de uitzonderlijke kwaliteit en stijl die Gardeur te bieden heeft. Als dé online aanbieder van herenmode, nodigen we je uit om de volledige collectie te ontdekken. Van Broeken & Jeans tot Chino's en meer, bij Nieuwnieuw.com vind je alles voor een geheel nieuwe outfit voor elke gelegenheid.

Laat je inspireren door de nieuwste collecties en vind de perfecte aanvulling op jouw garderobe. Met een uitgebreid assortiment aan topmerken en maten biedt Nieuwnieuw.com Herenmode voor ieder wat wils. Wacht niet langer en begin vandaag nog met het transformeren van jouw stijl.

Ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit, comfort en stijl. Ontdek de unieke waarde die Gardeur broeken toevoegen aan jouw persoonlijke uitstraling. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode en laat je meenemen op een reis waar mode en finesse samenkomen. Jouw nieuwe favoriete outfit wacht op je.

Ontdek nu de wereld van Gardeur bij Nieuwnieuw.com Herenmode en maak van elke dag een gelegenheid om je beste zelf te tonen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SEVEN-1 Slim Fit marine (411361 - 68)

SEVEN-1 Slim Fit marine (411361 - 68)

€ 119,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen