Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Sky blue (TRSHZZ004 - 801)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Sky blue (TRSHZZ004 - 801)

Ontdek de stijlvolle NOAM Overhemd: perfecte pasvorm, strijkvrij en stretch voor elke gelegenheid. Bestel nu en voeg klasse toe aan je garderobe!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de NOAM Two-Ply Stretch Overhemd Non-Iron Sky Blue

Ben je op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als praktisch is? Dan is de NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Sky blue precies wat je nodig hebt. Dit overhemd, ontworpen voor de moderne man van rond de 30 jaar, combineert comfort met een chique uitstraling. Ideaal voor de man die waarde hecht aan zowel uitstraling als gemak.

Een Overhemd voor Elke Gelegenheid

Of je nu een belangrijke vergadering hebt of een avondje uit met vrienden, dit overhemd van Tresanti is veelzijdig genoeg voor elke situatie. De sky blue kleur is makkelijk te combineren en geeft een frisse touch aan je garderobe. Bekijk onze overhemden collectie voor meer inspiratie.

Comfort en Gemak

De NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron is vervaardigd uit een kwalitatieve twee-laags stretchstof die niet alleen comfortabel zit, maar ook nog eens strijkvrij is. Dat betekent meer tijd voor jou en minder tijd besteden aan de strijkplank. Ideaal voor de drukke man die er toch piekfijn uit wil zien.

Perfecte Pasvorm

Met een uitgebreid assortiment aan boordmaten van 37 tot en met 46 vind je gegarandeerd de perfecte pasvorm. Dit overhemd is ontworpen om jouw figuur te complimenteren en biedt voldoende bewegingsvrijheid zonder in te leveren op stijl.

Kleur en Categorie

De kleur blauw blijft een tijdloze keuze binnen de categorie Overhemden. Het is een kleur die professionaliteit en vertrouwen uitstraalt, terwijl het toch een zekere levendigheid behoudt. Kies voor dit overhemd uit onze Nieuwe collectie en voeg een stijlvol en chic item toe aan je garderobe.

Bestel Jouw Tresanti Overhemd Vandaag Nog

Wacht niet langer en bestel de NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Sky blue vandaag nog. Bezoek onze website voor dit en andere lange mouw overhemden van Tresanti en maak je klaar om indruk te maken, waar je ook gaat.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Sky blue (TRSHZZ004 - 801)

NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Sky blue (TRSHZZ004 - 801)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen