Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Beige (TRCOZZ001 - 101)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 34,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Beige (TRCOZZ001 - 101)

Upgrade je stijl met de ZENO I Giftbox van Tresanti! Strakke gevlochten riem en zachte bamboe sokken in beige. Perfecte pasvorm, comfort en klasse voor elke man.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de ZENO I Giftbox met Gevlochten Riem en Bamboe Sokken in Beige

Ben je een stijlvolle man van rond de 30 jaar oud en op zoek naar die perfecte combinatie van comfort en klasse? Kijk dan niet verder! De ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Beige (TRCOZZ001 - 101) van Tresanti is de nieuwste must-have in jouw garderobe.

Exclusieve Accessoires voor de Moderne Man

Deze unieke giftbox valt onder onze nieuwe collectie en is speciaal samengesteld voor de man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl. De set bestaat uit een prachtige gevlochten riem en een paar zachte bamboe sokken, beide in een stijlvolle beige kleur die gemakkelijk te combineren is met diverse outfits.

Gevlochten Riem - Een Tijdloze Klassieker

De gevlochten riem is een echte klassieker onder de accessoires en een veelzijdige toevoeging aan jouw garderobe. Beschikbaar in lengtes van 85, 95, 105 en 115, is er voor elke man een perfecte pasvorm. De riem is niet alleen functioneel, maar ook een statement van verfijning en goede smaak.

Bamboe Sokken - Ultiem Comfort en Duurzaamheid

Naast de riem bevat de giftbox ook een paar bamboe sokken. Deze sokken, te vinden in onze sokken categorie, bieden een ongeëvenaard comfort en zijn tevens een duurzame keuze. Bamboe is een zacht materiaal dat bekend staat om zijn ademende eigenschappen, ideaal voor elke man die op zoek is naar zowel comfort als stijl.

Perfect Cadeau voor Elke Gelegenheid

Of je nu een cadeau zoekt voor een verjaardag, een jubileum of gewoon om jezelf te trakteren, de ZENO I Giftbox is een uitstekende keuze. De neutrale beige kleur van de riem en sokken maakt het een veelzijdige set die bij elke gelegenheid past.

Bestel Nu en Voeg Een Vleugje Elegance Toe aan Jouw Look

Wacht niet langer en voeg deze exclusieve set van Tresanti toe aan jouw collectie. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit met de ZENO I Giftbox. Jouw zoektocht naar de ideale accessoires eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Beige (TRCOZZ001 - 101)

ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Beige (TRCOZZ001 - 101)

€ 34,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen