Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron White (TRSHZZ004 - 100)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron White (TRSHZZ004 - 100)

Stijl ontmoet gemak met het NOAM Two-Ply Stretch Shirt. Kreukvrij, perfecte pasvorm en tijdloos wit. Voor elke man een maat. Upgrade je stijl bij Nieuw Nieuw.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle NOAM Two-Ply Stretch Shirt Non-Iron White

Bent u op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als praktisch is? Maak kennis met het NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron White (TRSHZZ004 - 100), een onmisbaar item in de garderobe van de moderne man. Dit overhemd, aangeboden door het gerenommeerde merk Tresanti, belichaamt elegantie en gemak, perfect voor de man rond de 30 die waarde hecht aan uitstraling en kwaliteit.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Het NOAM overhemd is speciaal ontworpen voor mannen die comfort en stijl belangrijk vinden. Dankzij de two-ply stretchstof biedt dit overhemd een uitstekende pasvorm die meebeweegt met uw lichaam. De non-iron technologie zorgt ervoor dat u geen tijd meer hoeft te verspillen aan strijken. Het overhemd blijft de hele dag door kreukvrij, waardoor u er altijd piekfijn uitziet.

Wit: Een Tijdloze Klassieker

De kleur wit staat bekend om zijn veelzijdigheid en is een absolute klassieker in de mannenmode. Het NOAM overhemd in deze tijdloze kleur is dan ook een perfecte keuze voor zowel zakelijke als casual gelegenheden. De witte kleur straalt klasse en professionaliteit uit, waardoor u gegarandeerd een goede indruk achterlaat.

Een Maat voor Iedere Man

Met boordmaten variërend van 37 tot en met 46 is er voor elke man een passend NOAM overhemd te vinden. Dit zorgt ervoor dat u niet alleen stijlvol, maar ook comfortabel door het leven gaat. Kies de maat die het beste bij uw postuur past en ervaar de perfecte combinatie van stijl en comfort.

Ontdek Ons Aanbod in Overhemden

Als onderdeel van onze Nieuwe collectie, valt het NOAM overhemd binnen de categorie Overhemden. Het is een toonbeeld van de Stijlvol & Chic lijn die Tresanti kenmerkt. Ontdek de volledige collectie en vul uw garderobe aan met overhemden die uw persoonlijke stijl onderstrepen.

Bestel Nu Uw NOAM Overhemd

Wacht niet langer en voeg dit essentiële NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron White toe aan uw kledingcollectie. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en stijl van Tresanti. Uw zoektocht naar het perfecte witte overhemd eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron White (TRSHZZ004 - 100)

NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron White (TRSHZZ004 - 100)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen