Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Classic Ribbed Tie Navy (TRTIZZ001 - 803)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Classic Ribbed Tie Navy (TRTIZZ001 - 803)

Maak indruk met de Tresanti Classic Ribbed Tie Navy - de stijlvolle das die elke look compleet maakt. Tijdloos, veelzijdig en van topkwaliteit. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klassieker: Classic Ribbed Tie Navy van Tresanti

Op zoek naar die ene perfecte accessoire die elke outfit compleet maakt? De Classic Ribbed Tie Navy (TRTIZZ001 - 803) is een onmisbaar item in de garderobe van de moderne man. Deze stijlvolle das, aangeboden door het gerenommeerde merk Tresanti, biedt een combinatie van klasse en kwaliteit die elke man van rond de 30 jaar zal waarderen.

Een Stijlvolle Toevoeging Aan Jouw Garderobe

Deze navy gekleurde das valt op door zijn subtiele ribstructuur, waardoor hij een verfijnde textuur krijgt die bij elke gelegenheid past. Of je nu een belangrijke zakelijke meeting hebt of een chique diner, met deze das uit de categorie Dassen van Tresanti maak je altijd de juiste indruk.

Perfecte Match Met Elke Outfit

De kleur navy is veelzijdig en tijdloos, waardoor deze das uitstekend te combineren is met verschillende overhemden en pakken. De Europese maat 'One Size' zorgt ervoor dat deze das altijd past en bijdraagt aan een verzorgde en professionele uitstraling.

Accessoire Van Topkwaliteit

Als onderdeel van de categorie Accessoires staat deze das garant voor de kwaliteit die je van Tresanti mag verwachten. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze das niet alleen een luxe uitstraling maar is hij ook gemaakt om lang mee te gaan.

Ontdek de Nieuwe Collectie

De Classic Ribbed Tie Navy is onderdeel van de Nieuwe collectie van Tresanti, waarin traditie en de laatste modetrends samenkomen. Verrijk je accessoirecollectie met deze must-have das en ga voor een tijdloze look die nooit uit de mode raakt.

Bestel Nu Jouw Tresanti Das

Wacht niet langer en voeg deze essentiële Classic Ribbed Tie Navy toe aan jouw collectie. Bestel hem eenvoudig online bij Nieuw Nieuw en profiteer van een snelle levering en uitstekende service. Maak je klaar om indruk te maken bij elke gelegenheid met deze stijlvolle das van Tresanti.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Classic Ribbed Tie Navy (TRTIZZ001 - 803)

Classic Ribbed Tie Navy (TRTIZZ001 - 803)

€ 39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen