Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Classic Ribbed Tie Ivory (TRTIZZ001 - 102)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 39,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Classic Ribbed Tie Ivory (TRTIZZ001 - 102)

Maak indruk met de Tresanti Classic Ribbed Tie Ivory - dé stijlvolle das voor de moderne man. Tijdloos ivoorwit, veelzijdig en van topkwaliteit. Shop nu jouw must-have!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Klassieke Uitstraling van de Classic Ribbed Tie Ivory van Tresanti

Ben jij een stijlvolle man van rond de 30 en op zoek naar die perfecte accessoire om jouw outfit compleet te maken? Dan is de Classic Ribbed Tie Ivory (TRTIZZ001 - 102) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze das is niet zomaar een toevoeging aan je garderobe, het is een statement van klasse en verfijning.

Een Tijdloze Toevoeging Aan Jouw Garderobe

Deze ivoorkleurige das valt op door zijn subtiele ribstructuur en brengt een klassieke touch aan elke outfit. Het is een veelzijdig item dat geschikt is voor zowel zakelijke bijeenkomsten als formele evenementen. De kleur wit staat voor puurheid en professionaliteit, waardoor je met deze das een onuitwisbare indruk achterlaat.

Gemaakt voor de Moderne Man

De Classic Ribbed Tie Ivory is ontworpen met de moderne man in gedachten. Het is een one-size-fits-all accessoire, wat betekent dat het altijd perfect zal passen. Gemaakt van hoogwaardige materialen, belooft deze das van Tresanti duurzaamheid en comfort.

Naadloos Aansluiten bij de Nieuwe Collectie

Als onderdeel van de nieuwste collectie van Tresanti sluit deze das naadloos aan bij de laatste trends. Het is niet alleen een accessoire, het is een essentieel onderdeel voor de man die weet wat hij wil en hoe hij het wil. Of je nu op zoek bent naar dassen, merken, of andere accessoires, de Classic Ribbed Tie Ivory is een must-have.

Stijl en Functionaliteit Gecombineerd

Deze das is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een praktische. De kleur wit is makkelijk te combineren met verschillende overhemden en pakken, waardoor je altijd een coherente look hebt. Daarnaast is de das makkelijk in onderhoud, zodat je altijd klaar bent voor die belangrijke momenten.

Bestel Vandaag Nog Jouw Classic Ribbed Tie Ivory

Wacht niet langer en voeg deze tijdloze klassieker toe aan jouw collectie. Bestel de Classic Ribbed Tie Ivory vandaag nog en ervaar de kwaliteit en stijl van Tresanti. Jouw zoektocht naar de perfecte das eindigt hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Classic Ribbed Tie Ivory (TRTIZZ001 - 102)

Classic Ribbed Tie Ivory (TRTIZZ001 - 102)

€ 39,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen