Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Casilda Big Watercolor Flowers Shirt Blue (TRSHIA408 - 800)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Casilda Big Watercolor Flowers Shirt Blue (TRSHIA408 - 800)

Trendzetters opgelet: Tresanti's Casilda Shirt met blauwe waterverfbloemen is dé keuze voor de moderne man. Perfecte pasvorm, comfort en stijl voor elke gelegenheid. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Casilda Big Watercolor Flowers Shirt Blue van Tresanti

Bent u op zoek naar een opvallend, stijlvol overhemd dat perfect past bij de moderne man van rond de 30 jaar? Dan is de Casilda Big Watercolor Flowers Shirt Blue (TRSHIA408 - 800) van Tresanti de ideale keuze voor u. Deze nieuwste toevoeging aan onze Overhemden collectie combineert comfort met een unieke stijl.

Uniek Design voor de Trendbewuste Man

De Casilda Big Watercolor Flowers Shirt Blue is niet zomaar een overhemd; het is een fashion statement. Met zijn opvallende waterverfbloemen in verschillende blauwtinten valt u gegarandeerd op. Dit overhemd is perfect voor de man die durft te experimenteren met kleur en print, maar ook waarde hecht aan kwaliteit en comfort.

Optimaal Draagcomfort

De Casilda Big Watercolor Flowers Shirt Blue is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimaal draagcomfort. Of u nu een dag op kantoor doorbrengt of een avondje uit gaat, dit overhemd blijft de hele dag door comfortabel zitten.

Geschikt voor Elke Gelegenheid

Of het nu gaat om een casual gelegenheid of een formele bijeenkomst, de Casilda Big Watercolor Flowers Shirt Blue is veelzijdig genoeg om voor elke situatie de juiste toon te zetten. Combineer het met een nette broek voor een zakelijke look of draag het over een jeans voor een ontspannen uitstraling.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

Met een reeks Europese maten van S tot XXL is er voor elke man een perfect passende Casilda Big Watercolor Flowers Shirt Blue. Kies de maat die het beste bij uw lichaam past en geniet van de comfortabele pasvorm die Tresanti belooft.

Details van het Product

  • Kleur: Blauw
  • Europese Maat: S, M, L, XL, XXL
  • Categorie: Overhemden

Bestel Nu Uw Nieuwe Favoriete Overhemd

Wacht niet langer en voeg de Casilda Big Watercolor Flowers Shirt Blue toe aan uw garderobe. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en stijl van Tresanti zelf. Met onze nieuwe collectie bent u altijd verzekerd van de laatste trends en de beste kwaliteit.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Casilda Big Watercolor Flowers Shirt Blue (TRSHIA408 - 800)

Casilda Big Watercolor Flowers Shirt Blue (TRSHIA408 - 800)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen