Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Navy (TRSHZZ004 - 803)

niet op voorraad

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Navy (TRSHZZ004 - 803)

Ontdek het NOAM Two-Ply stretch shirt: non-iron, perfecte pasvorm en tijdloos navy. Ideaal voor de stijlvolle man. Bestel nu en til je garderobe naar een hoger niveau!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Navy

Ben je op zoek naar een overhemd dat zowel stijlvol als praktisch is? Kijk dan niet verder dan het NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Navy uit de nieuwe collectie van Tresanti. Dit overhemd is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan comfort zonder in te leveren op stijl.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Met de NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Navy kies je voor een overhemd dat meebeweegt met elke beweging. Dankzij de toevoeging van stretchmateriaal biedt dit overhemd een ongekend comfort en een perfecte pasvorm. De beschikbare boordmaten variëren van 37 tot en met 46, waardoor je gegarandeerd jouw ideale maat vindt.

Gemakkelijk in Onderhoud

Het leven is al druk genoeg, dus waarom zou je tijd verspillen aan strijken? Dit non-iron overhemd maakt het je gemakkelijk. Na het wassen hang je het overhemd gewoon op en het droogt zonder kreukels op. Ideaal voor de drukbezette man die er altijd piekfijn uit wil zien.

Een Tijdloze Kleur

De kleur Navy is tijdloos en veelzijdig. Het past bij vrijwel elke gelegenheid, of je nu naar kantoor gaat of een avondje uit. Combineer het met een nette broek voor een zakelijke look of draag het met een jeans voor een casual uitstraling. De kleur Navy is een must-have in de garderobe van elke man.

Ontdek Meer Overhemden van Tresanti

Als je een fan bent van de NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Navy, ontdek dan ook de andere overhemden van Tresanti. Je vindt een breed assortiment aan lange mouw overhemden die perfect passen bij de stijlvolle en chique man. Elk overhemd is een toonbeeld van kwaliteit en design.

Word Onderdeel van de Nieuwe Collectie

Laat de NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Navy een onderdeel zijn van jouw garderobe en blijf op de hoogte van de nieuwste trends. Dit overhemd behoort tot de nieuwe collectie die de moderne man voorziet van kledingstukken die zowel trendy als tijdloos zijn. Mis deze kans niet om je stijl naar een hoger niveau te tillen.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg dit essentiële overhemd toe aan je collectie. Bestel de NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Navy vandaag nog en ervaar het gemak en de stijl die het met zich meebrengt. Jouw zoektocht naar het perfecte overhemd eindigt hier.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Navy (TRSHZZ004 - 803)

NOAM Two-Ply stretch shirt non-iron Navy (TRSHZZ004 - 803)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen