Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Pure Shirts Overhemd korte mouw Functional fit uni light blue (4030-22750 - 100)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Pure Shirts Overhemd korte mouw Functional fit uni light blue (4030-22750 - 100)

Trendy & comfortabel: Pure Shirts lichtblauw overhemd met korte mouwen. Perfecte pasvorm voor elke gelegenheid. Mis deze must-have niet voor de moderne man!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Stijlvolle Overhemd korte mouw Functional fit uni light blue van Pure Shirts

Bent u op zoek naar een veelzijdig overhemd dat zowel comfort als stijl biedt? Kijk dan niet verder dan het Overhemd korte mouw Functional fit uni light blue (4030-22750 - 100) van Pure Shirts. Dit overhemd is een must-have voor de moderne man die waarde hecht aan een verzorgde uitstraling zonder in te leveren op gemak.

Waarom kiezen voor dit Pure Shirts overhemd?

Dit overhemd is niet zomaar een kledingstuk. Het is de perfecte combinatie van functionaliteit en mode. De lichtblauwe kleur is tijdloos en makkelijk te combineren met de rest van uw garderobe. Of u nu een zakelijke bijeenkomst heeft of een casual gelegenheid, met dit overhemd slaat u de plank nooit mis.

Unieke eigenschappen die u niet wilt missen

De Functional fit zorgt voor een aangename pasvorm die de hele dag comfort biedt, terwijl de korte mouwen ideaal zijn voor de warmere dagen of een meer ontspannen look. De verfijnde boordmaten, variërend van 37 tot 45, garanderen dat u een maat vindt die als gegoten zit.

Alle details op een rij

Dit overhemd is onderdeel van de nieuwe collectie overhemden van Pure Shirts en valt binnen de categorieën Merken, Overhemden, Korte mouw overhemden, Nieuwe collectie, Overhemden, Overhemden, Pure Shirts. Met de kleur blauw voegt u een klassieke tint toe aan uw outfit die nooit uit de mode raakt. De beschikbare boordmaten zorgen ervoor dat u een persoonlijke pasvorm kunt kiezen die uw uitstraling naar een hoger niveau tilt.

Maak uw garderobe compleet

Combineer dit overhemd met andere items uit de Pure Shirts collectie voor een harmonieuze en stijlvolle look. Of u nu gaat voor een casual jeans of een formele broek, dit overhemd is de flexibele keuze voor elke gelegenheid.

Wacht niet langer!

Voeg nu het Overhemd korte mouw Functional fit uni light blue toe aan uw kledingcollectie en ervaar de perfecte mix van stijl en comfort. Bestel vandaag nog en laat zien dat u een man bent met een onberispelijk gevoel voor mode. Laat deze kans niet glippen!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Overhemd korte mouw Functional fit uni light blue (4030-22750 - 100)

Overhemd korte mouw Functional fit uni light blue (4030-22750 - 100)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen