Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Colbert Stone (JBI-M20 - STONE)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 199,95 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Colbert Stone (JBI-M20 - STONE)

Ontdek de tijdloze stijl van Blue Industry met het elegante Colbert Stone. Perfect voor elke gelegenheid, straalt dit colbert stijlvolle verfijning uit met een grijze kleur en perfecte pasvorm. Ervaar de hoogwaardige kwaliteit en vakmanschap van Blue Indu

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Stijl van Blue Industry met het Colbert Stone

Welkom bij Nieuwnieuw.com Herenmode, waar stijl en kwaliteit samenkomen in de vorm van het prachtige Colbert Stone van Blue Industry. Laat je verleiden door de tijdloze elegantie en verfijnde uitstraling van dit unieke kledingstuk dat perfect past bij elke gelegenheid.

Stijlvolle Verfijning

Het Colbert Stone straalt stijlvolle verfijning uit en geeft elke man een zelfverzekerde en elegante uitstraling. Met de grijze kleur en perfecte pasvorm is dit colbert een must-have voor elke moderne gentleman die waarde hecht aan kwaliteit en klasse.

Blue Industry: Waar Kwaliteit Samenkomt

Blue Industry staat bekend om zijn hoogwaardige materialen en vakmanschap, en het Colbert Stone is daar een perfect voorbeeld van. Elk detail is met zorg ontworpen om een tijdloze en duurzame toevoeging aan je garderobe te zijn.

Ontdek Jouw Stijl

Of je nu een casual look wilt creëren of jezelf wilt kleden voor een formele aangelegenheid, het Colbert Stone past zich moeiteloos aan aan jouw persoonlijke stijl. Combineer het met een chino voor een relaxte uitstraling of draag het over een overhemd voor een meer formele look.

Ervaar de Perfecte Pasvorm

Met confectionele maten variërend van 46 tot 56, is er een Colbert Stone voor elke man. Laat jezelf stralen in dit tijdloze colbert dat niet alleen comfortabel zit, maar ook je silhouet flatteert op een unieke manier.

Ontdek de Nieuwe Collectie

Laat je inspireren door de nieuwste collectie van Blue Industry en ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit die het merk te bieden heeft. Klik hier om de volledige collectie colberts te bekijken en jouw perfecte stijl te vinden.

Voeg het Colbert Stone Toe aan Jouw Collectie

Wacht niet langer en voeg het tijdloze Colbert Stone van Blue Industry toe aan jouw collectie. Ervaar de stijl, kwaliteit en elegantie die dit colbert te bieden heeft en maak een statement bij elke gelegenheid. Ontdek nu en creëer een nieuwe dimensie in jouw kledingkast!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert Stone (JBI-M20 - STONE)

Colbert Stone (JBI-M20 - STONE)

€ 199,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen