Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Blue Industry Chino Stone (JAKE-M20 - STONE)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 99,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Blue Industry Chino Stone (JAKE-M20 - STONE)

Ontdek de tijdloze elegantie van de Chino Stone van Blue Industry. Verfijnde casual chic voor elke gelegenheid. Maak vandaag nog jouw stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van de Chino Stone

In de wereld van herenmode is er één kledingstuk dat nooit uit de mode raakt: de chino. De Chino Stone van Blue Industry belichaamt de perfecte fusie van stijl, comfort en veelzijdigheid. Deze chino is niet zomaar een broek; het is een verhaal van vakmanschap, een ode aan de man die weet wat hij wil en hoe hij het wil.

Een Symbool van Verfijnde Casual Chic

De Chino Stone is meer dan alleen een kledingstuk. Het is een expressie van persoonlijke stijl en een teken van verfijnde smaak. De subtiele grijstinten en de zorgvuldig geselecteerde stof spreken boekdelen over de drager. Het is de ideale keuze voor de man die zijn dagelijkse look wil verheffen zonder in te boeten aan comfort. Of het nu gaat om een casual bijeenkomst met vrienden of een belangrijke zakelijke afspraak, deze chino staat garant voor een onberispelijke uitstraling.

Naadloos Aansluitend bij Elke Garderobe

Wat de Chino Stone zo bijzonder maakt, is zijn ongeëvenaarde veelzijdigheid. Deze broek past naadloos in elke garderobe en bij elke gelegenheid. De zachte grijstint is gemakkelijk te combineren met zowel lichte als donkere kleuren, waardoor het een onmisbaar stuk is voor de moderne man. Het is een fundament waarop je kunt bouwen, van een relaxte weekendlook tot een meer geklede outfit voor speciale momenten.

Het Comfort van Blue Industry

Bij Blue Industry staat comfort hoog in het vaandel, en dat is bij de Chino Stone niet anders. Deze broek is ontworpen met het oog op het welzijn van de drager, zonder in te boeten aan stijl. De zorgvuldig gekozen stof en de perfecte pasvorm zorgen ervoor dat je je de hele dag door comfortabel en zelfverzekerd voelt. De Chino Stone is verkrijgbaar in diverse confectiematen, waardoor er altijd een maat is die als gegoten zit.

Ontdek de Collectie

De Chino Stone maakt deel uit van een bredere collectie van Broeken & jeans van Blue Industry, een merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en aandacht voor detail. Elke broek uit deze collectie vertelt zijn eigen verhaal, van casual chino's tot formele kostuums. Het is een uitnodiging om te ontdekken en te experimenteren met stijl, om een garderobe te creëren die echt weerspiegelt wie je bent.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

De Chino Stone van Blue Industry is meer dan een broek; het is een investering in jezelf, in je uitstraling en in je comfort. Het is tijd om je garderobe naar een hoger niveau te tillen en je persoonlijke stijl te verfijnen. Laat de Chino Stone jouw compagnon zijn op de weg naar een stijlvolle en zelfverzekerde toekomst. Bezoek Nieuwnieuw.com vandaag nog en ontdek de veelzijdigheid en de elegantie van de Chino Stone. Laat geen moment langer voorbijgaan en maak vandaag nog jouw stijlstatement.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Chino Stone (JAKE-M20 - STONE)

Chino Stone (JAKE-M20 - STONE)

€ 99,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen