Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Drie ultieme tips om de warme dagen door te komen!

  • Tuesday 23 / 07 / 2019 0
Drie ultieme tips om de warme dagen door te komen!

Houd je hoofd koel tijdens deze hittegolf met drie ultieme (kleding) tips van Nieuwnieuw.com! Tijdens deze warme dagen is het heel belangrijk om de juiste kleding te dragen. Zo kun je zweetplekken en oververhitting voorkomen. Lees snel deze drie tips en jij bent helemaal klaar voor deze dagen!

Tip 1: Draag dun katoen, linnen of wol.

Het is aan te raden om tijdens warme dagen te kiezen voor kledingstukken die gemaakt zijn van katoen, linnen of een lichte wolsoort. Katoen vangt namelijk geen hitte op en laat het vocht wegtrekken. Linnen en wol zijn ook natuurlijke stoffen, waardoor ze meer warmte buiten houden. Het zijn vooral de synthetische stoffen die je het beste kan vermijden. Polyester en viscose laten bijvoorbeeld geen lucht door, waardoor je erg zal gaan zweten. Kies daarom voor producten welke gemaakt zijn van 100% katoen, linnen of een lichte wolsoort en let er goed op dat het niet gemengd is met synthetische stoffen. 

Tip 2: Draag lichte kleuren.

De kleur van jouw kleding heeft ook zeker invloed op de warmte. Zo houden donkere kleuren de warmte meer vast en reflecteren lichtere kleuren het licht beter. In lichte kleding blijf je dus koeler. Draag tijdens warme zomerdagen dus vooral veel lichte kleuren!

Tip 3: Draag losvallende kleding.

Wat ook erg belangrijk is, is de fit van jouw kleding. Zo stimuleert lossere kleding een luchtstroom die erg verfrissend kan werken. Een voorbeeld van kleding die iets ruimer valt is de regular fit. Hiermee zit jij altijd goed met het warmere weer!

Bij Nieuwnieuw.com Herenmode vind je een heel breed aanbod van kleding die aan bovenstaande eisen voldoen. Ga bijvoorbeeld voor een lichte broek van 100% katoen en een regular fit polo. De polo's, korte broeken, zwembroeken en T-shirts zijn ook nog eens grotendeels in de opruiming. Een goed excuus dus om even te gaan shoppen en helemaal goed voorbereid de hittegolf (of vakantie) te trotseren!

Laat een reactie achter

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen