Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Zuitable Pantalon DiSpartaflex mint (241665 - 730)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 129,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Zuitable Pantalon DiSpartaflex mint (241665 - 730)

Ontdek de verfijning van Zuitable: Pantalon DiSpartaflex mint - stijl, comfort en kwaliteit in herenmode. Maak vandaag nog jouw stijlstatement!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Verfijning van Zuitable: Een Nieuwe Dimensie in Herenmode

Stap binnen in de wereld van Zuitable, waar elke garderobe getransformeerd wordt met een vleugje exclusiviteit en ongeëvenaarde kwaliteit. In het hart van onze nieuwste collectie vind je de Pantalon DiSpartaflex mint (241665 - 730), een kledingstuk dat niet alleen de essentie van stijl belichaamt, maar ook een nieuwe standaard zet voor comfort en veelzijdigheid in herenmode.

De Essentie van Stijl en Comfort

De moderne man is constant in beweging, zijn leven is een aaneenschakeling van momenten die zowel dynamisch als onvoorspelbaar zijn. In deze wereld is de Pantalon DiSpartaflex mint meer dan slechts een kledingstuk; het is een compagnon die elke situatie aankan, van belangrijke zakelijke meetings tot spontane avondjes uit. De unieke samenstelling van materialen, waaronder polyester, tencel, katoen en polyamide, biedt een ongekende bewegingsvrijheid en een comfort dat de hele dag aanhoudt.

Een Kleur die Verhaalt

In de kleur groen, die zowel de rust van de natuur oproept als een statement maakt in de stedelijke jungle, biedt deze pantalon een frisse kijk op herenmode. Het is een kleur die veelzijdigheid uitstraalt en moeiteloos combineert met zowel casual als formele bovenstukken, waardoor het een onmisbaar element in je garderobe wordt.

Ontworpen voor de Man van Vandaag

Zuitable begrijpt de behoeften van de moderne man en ontwerpt kleding die niet alleen aan deze behoeften voldoet, maar ze overtreft. De Pantalon DiSpartaflex mint is het resultaat van deze filosofie, waarbij aandacht voor detail en een passie voor kwaliteit samenkomen in een product dat zowel stijlvol als functioneel is. Met opties voor verschillende confectiematen, van 44 tot 54, is er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar.

Ontdek de Collectie

De Pantalon DiSpartaflex mint is slechts één voorbeeld van de vernieuwende benadering van Zuitable in herenmode. Als onderdeel van een uitgebreide collectie die varieert van Jersey Pantalons tot Colberts & Gilets en van Broeken tot Kostuums, nodigt Zuitable je uit om de nieuwe standaard in herenmode te ontdekken. Elk stuk in onze collectie, zorgvuldig geselecteerd en samengesteld door Nieuwnieuw.com Herenmode, belooft een verrijking van je persoonlijke stijl en een versterking van je dagelijkse garderobe.

Maak Vandaag Nog Jouw Stijlstatement

Met de Pantalon DiSpartaflex mint van Zuitable maak je een duidelijk statement: je waardeert kwaliteit, stijl en comfort. Dit is jouw kans om een garderobe te creëren die niet alleen de huidige trends weerspiegelt, maar ook een tijdloze elegantie uitstraalt. Laat geen moment langer voorbijgaan en voeg dit unieke stuk toe aan je collectie. Ontdek nu de volledige reeks van Zuitable en laat je inspireren door de nieuwste innovaties in herenmode, exclusief beschikbaar op Nieuwnieuw.com Herenmode.

Laat de Pantalon DiSpartaflex mint de basis zijn van jouw volgende outfit en ervaar zelf de transformatie die Zuitable te bieden heeft. Het is tijd om jezelf te trakteren op het beste dat herenmode te bieden heeft. Stap nu over naar een wereld waar stijl en comfort samenkomen en maak van elke gelegenheid een moment om te schitteren.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Pantalon DiSpartaflex mint (241665 - 730)

Pantalon DiSpartaflex mint (241665 - 730)

€ 129,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen