Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Zuitable Jersey Colbert DiNick Stripe Sand (241652 - 210)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 239,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Zuitable Jersey Colbert DiNick Stripe Sand (241652 - 210)

Ontdek de perfecte balans tussen elegantie en comfort met de Jersey Colbert DiNick Stripe Sand van Zuitable. Een must-have voor elke moderne man. Koop nu op Nieuwnieuw.com!

Lees de volledige productomschrijving

Verken de Wereld van Ongekende Stijl met de Jersey Colbert DiNick Stripe Sand

Laat je meenemen op een reis waar elegantie en comfort elkaar ontmoeten in de vorm van de Jersey Colbert DiNick Stripe Sand. Dit meesterwerk, zorgvuldig gecreëerd door het vooraanstaande merk Zuitable, is meer dan zomaar een kledingstuk. Het is een symbool van de verfijnde man die geen genoegen neemt met minder dan perfectie. In deze colbert vind je de ideale balans tussen traditionele elegantie en een moderne twist, waardoor het een onmisbaar item in je garderobe wordt.

Ervaar Ongeëvenaard Comfort Gecombineerd met Stijl

De moderne man streeft naar een garderobe die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook comfort biedt dat geen afbreuk doet aan stijl. De Jersey Colbert DiNick Stripe Sand voldoet aan deze behoefte met een unieke mix van materialen die zowel flexibiliteit als duurzaamheid garanderen. Dit colbert, dat deel uitmaakt van de exclusieve collectie van Zuitable, is het toonbeeld van hoe geavanceerde stoffen en een doordachte snit samen kunnen komen in een kledingstuk dat elke man zich eigen wil maken.

Stap Moeiteloos Over Tussen Verschillende Werelden

De Jersey Colbert DiNick Stripe Sand staat symbool voor veelzijdigheid. Of je nu een belangrijke zakelijke vergadering hebt, een avondje uit met vrienden plant, of een formele gelegenheid bijwoont, dit colbert past zich naadloos aan elke situatie aan. De subtiele kleurstelling en het stijlvolle streepdesign verzekeren dat je altijd een onuitwisbare indruk achterlaat. Dit colbert is jouw geheime wapen om elke outfit te transformeren in een statement van persoonlijke stijl en elegantie.

De Essentie van Kwaliteit en Innovatie

Elk detail van de Jersey Colbert DiNick Stripe Sand weerspiegelt de toewijding van Zuitable aan kwaliteit en innovatie. De zorgvuldige selectie van materialen en de precisie in de snit getuigen van een diep begrip van wat de moderne man verlangt in zijn kleding. Beschikbaar in een breed scala aan maten, biedt dit colbert een perfecte pasvorm voor iedereen, terwijl de kleuren beige en grijs een subtiele, doch krachtige uitstraling geven die de veelzijdigheid en tijdloze elegantie ervan benadrukt.

Zet Vandaag Nog de Stap naar Uitmuntende Stijl

Het moment is aangebroken om je garderobe te verrijken met een stuk dat de essentie van mannelijke elegantie uitstraalt. De Jersey Colbert DiNick Stripe Sand is niet slechts een toevoeging aan je kledingcollectie; het is een investering in jezelf, een keuze voor ongeëvenaarde kwaliteit en stijl die de tand des tijds zal doorstaan. Verken de nieuwe collectie bij Nieuwnieuw.com Herenmode en laat je inspireren door de perfecte fusie van traditie en innovatie. Wacht niet langer en maak vandaag nog jouw stijlstatement met Zuitable.

Laat de Jersey Colbert DiNick Stripe Sand de sleutel zijn tot een wereld waar stijl en comfort in perfecte harmonie samenkomen. Ontdek het nu op Nieuwnieuw.com Herenmode en stap met vertrouwen de toekomst van herenmode binnen. Jouw nieuwe favoriete colbert wacht op je.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Jersey Colbert DiNick Stripe Sand (241652 - 210)

Jersey Colbert DiNick Stripe Sand (241652 - 210)

€ 239,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen