Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Zuitable Colbert DiNick CHK lt.blue (241668 - 630)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 259,90 Gratis verzending

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Zuitable Colbert DiNick CHK lt.blue (241668 - 630)

Elevate your style with the timeless elegance of the Colbert DiNick CHK lt.blue from Zuitable. Crafted for modern sophistication and quality, this piece will enhance your wardrobe and boost your confidence. Shop now at Nieuwnieuw.com Herenmode and make a

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de Colbert DiNick CHK lt.blue

Stap binnen in een wereld waar stijl en kwaliteit hand in hand gaan met het nieuwste aanbod van Zuitable. De Colbert DiNick CHK lt.blue is meer dan zomaar een kledingstuk; het is een belichaming van moderne elegantie en een toonbeeld van vakmanschap. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dat de juiste outfit het verschil kan maken in hoe je je voelt en hoe je door de wereld beweegt. Daarom zijn we trots om je een stuk te presenteren dat niet alleen je garderobe verrijkt, maar ook je zelfvertrouwen een boost geeft.

Voel de Kwaliteit, Ervaar de Stijl

De zorgvuldig geselecteerde blend van materialen, waaronder polyester, trevira en katoen, zorgt voor een comfortabele pasvorm en een duurzame kwaliteit die je door elk seizoen heen draagt. De lichtblauwe kleur van de Colbert DiNick CHK lt.blue straalt een frisse en toch ingetogen elegantie uit, perfect voor zowel formele gelegenheden als casual bijeenkomsten. Met een breed scala aan beschikbare maten, van 46 tot 58, is er voor elke man een perfecte pasvorm te vinden.

Een Veelzijdig Meesterwerk

Of je nu een belangrijke zakelijke bijeenkomst hebt of een avondje uit met vrienden, de Colbert DiNick CHK lt.blue past zich moeiteloos aan elke gelegenheid aan. De subtiele textuur en het verfijnde ontwerp maken het een onmisbaar item in de garderobe van elke man die waarde hecht aan uitstraling en comfort. Als onderdeel van de nieuwste collectie van Zuitable, gevonden onder de categorieën Colberts & Gilets, belichaamt dit colbert de essentie van wat het betekent om goed gekleed te zijn.

Maak een Statement met Zuitable

Wanneer je kiest voor de Colbert DiNick CHK lt.blue van Zuitable, kies je niet alleen voor een kledingstuk. Je kiest voor een statement van persoonlijke stijl en kwaliteit. Dit colbert is het perfecte voorbeeld van hoe traditioneel vakmanschap en moderne trends samenkomen om iets werkelijk unieks te creëren. Het is een uitdrukking van individualiteit en verfijning die je bij elke gelegenheid laat schitteren.

Waarom Wachten? Verrijk Je Garderobe Vandaag Nog!

Met de Colbert DiNick CHK lt.blue biedt Nieuwnieuw.com Herenmode je de kans om je garderobe te verrijken met een kledingstuk dat tijdloze klasse uitstraalt. Dit is jouw moment om een stap te zetten naar een stijlvoller leven, waar elke dag een nieuwe gelegenheid is om je beste zelf te presenteren. Wacht niet langer en ontdek de volledige collectie van Zuitable bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en maak vandaag nog een statement met je kledingkeuze.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Colbert DiNick CHK lt.blue (241668 - 630)

Colbert DiNick CHK lt.blue (241668 - 630)

€ 259,90

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen