Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti ZOLA I Giftbox bamboo socks 3 pcs Green (TRCOZZ002 - 900)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 19,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ZOLA I Giftbox bamboo socks 3 pcs Green (TRCOZZ002 - 900)

Ontdek de luxe van ZOLA I bamboe sokken! 3 paar groene sokken die comfort en stijl combineren voor de milieubewuste man. Perfecte pasvorm en trendy design van Tresanti.

Lees de volledige productomschrijving

ZOLA I Cadeaubox Bamboe Sokken 3 Stuks Groen (TRCOZZ002 - 900)

Ben je op zoek naar een stijlvolle en functionele aanvulling op jouw garderobe? Dan is de ZOLA I Giftbox bamboo socks 3 pcs Green van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze set is speciaal samengesteld voor de modebewuste man rond de 30 jaar die waarde hecht aan comfort, kwaliteit en duurzaamheid.

Luxe en Comfort

Deze exclusieve giftbox bevat drie paar bamboe sokken die niet alleen luxueus aanvoelen, maar ook een hoog draagcomfort bieden. Bamboe is een zacht materiaal dat bekend staat om zijn ademende en vochtregulerende eigenschappen, wat deze sokken ideaal maakt voor dagelijks gebruik. Bovendien zijn ze uitgevoerd in een stijlvolle multicolor groene tint, waardoor ze een subtiele kleurtoevoeging zijn aan elke outfit.

Perfecte Pasvorm

Met beschikbare riemlengtes van 85, 95, 105 en 115, is er voor iedere man een perfecte pasvorm te vinden. Deze sokken vormen zich naar je voet en blijven de hele dag comfortabel zitten zonder af te zakken. Ze zijn een essentieel onderdeel van de Accessoires categorie en een must-have in de garderobe van elke man.

Duurzaam en Stijlvol

De ZOLA I Giftbox is niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een duurzame. Bamboe is een snelgroeiende plant die minder water verbruikt dan traditionele materialen, wat deze sokken een milieuvriendelijke keuze maakt. Draag ze onder je zakelijke outfit of combineer ze met casual kleding voor een trendy look. Ontdek de nieuwste collectie van Tresanti en voeg een vleugje klasse toe aan je dagelijkse stijl.

Ontdek Meer

Wil je meer ontdekken? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment aan Sokken en andere Accessoires van topmerken zoals Tresanti. Verwen jezelf of verras een vriend met deze prachtige giftbox die zowel praktisch als modieus is.

Bestel nu de ZOLA I Giftbox bamboo socks 3 pcs Green en stap over op de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ZOLA I Giftbox bamboo socks 3 pcs Green (TRCOZZ002 - 900)

ZOLA I Giftbox bamboo socks 3 pcs Green (TRCOZZ002 - 900)

€ 19,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen