Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti ZOLA I Giftbox bamboo socks 3 pcs Burgundy (TRCOZZ002 - 602)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 19,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ZOLA I Giftbox bamboo socks 3 pcs Burgundy (TRCOZZ002 - 602)

Ontdek de luxe van Tresanti bamboe sokken met de ZOLA I Giftbox. Perfecte pasvorm, antibacterieel en stijlvol voor elke gelegenheid. Voel het verschil!

Lees de volledige productomschrijving

ZOLA I Giftbox bamboe sokken 3 stuks Burgundy (TRCOZZ002 - 602)

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je sokkenlade die comfort, kwaliteit en stijl combineert? Dan is de ZOLA I Giftbox met bamboe sokken in Burgundy van Tresanti precies wat elke modebewuste man rond de 30 jaar nodig heeft. Deze set is niet alleen een perfect cadeau voor jezelf, maar ook voor elke man die waarde hecht aan een beetje luxe aan zijn voeten.

Exclusieve Kwaliteit en Comfort

Deze bamboe sokken zijn meer dan zomaar sokken. Bamboe is bekend om zijn zachte textuur en natuurlijke antibacteriële eigenschappen, wat zorgt voor een uitzonderlijk comfort en frisheid gedurende de hele dag. De sokken in deze giftbox zijn verkrijgbaar in de kleuren Multicolor, Grijs en Bordeaux, waardoor ze een veelzijdige keuze zijn voor elke outfit en gelegenheid.

Perfecte Pasvorm voor Elke Schoenmaat

Of je nu maat 39 of 46 hebt, deze bamboe sokken van Tresanti bieden een optimale pasvorm voor elke voet. Dankzij de zorgvuldig samengestelde matenrange is er voor iedere man een geschikte maat beschikbaar. De elastische band zorgt ervoor dat de sokken niet afzakken en comfortabel blijven zitten, wat je ook doet.

Ontdek de Nieuwe Collectie Accessoires

De ZOLA I Giftbox is onderdeel van de nieuwste collectie Tresanti accessoires, die bekend staat om zijn verfijnde en tijdloze ontwerpen. Of je nu op zoek bent naar een finishing touch voor je zakelijke outfit of een comfortabele optie voor een casual look, deze sokken zijn de ideale keuze.

Voeg een Vleugje Kleur Toe met Multicolor, Grijs en Bordeaux

Met de ZOLA I Giftbox van Tresanti voeg je eenvoudig een vleugje kleur toe aan je dagelijkse garderobe. De subtiele mix van kleuren in elke set zorgt ervoor dat je altijd een paar sokken hebt dat bij je stemming en stijl past. Bovendien zijn deze sokken een subtiele manier om persoonlijkheid te tonen in een professionele omgeving.

Bestel Vandaag Nog Je Tresanti Bamboe Sokken

Wacht niet langer en trakteer jezelf of een geliefde op de luxe van Tresanti bamboe sokken. Bestel de ZOLA I Giftbox vandaag nog en stap met vertrouwen en comfort de wereld in. Bekijk ook de rest van onze Tresanti collectie voor meer hoogwaardige accessoires die elke outfit compleet maken.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ZOLA I Giftbox bamboo socks 3 pcs Burgundy (TRCOZZ002 - 602)

ZOLA I Giftbox bamboo socks 3 pcs Burgundy (TRCOZZ002 - 602)

€ 19,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen