Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Brown (TRCOZZ001 - 400)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 34,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Brown (TRCOZZ001 - 400)

Verwen jezelf of verras hem met de ZENO I Giftbox van Tresanti. Stijlvolle gevlochten riem en zachte bamboe sokken voor de modebewuste man. Pure klasse en comfort!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de ZENO I Giftbox met Gevlochten Riem en Bamboe Sokken

Bent u op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan uw garderobe of een doordacht cadeau voor een speciale man in uw leven? Kijk dan niet verder dan de ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Brown (TRCOZZ001 - 400) van Tresanti. Deze exclusieve set is speciaal samengesteld voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Perfecte Combinatie van Stijl en Comfort

Deze giftbox combineert twee essentiële accessoires die elke outfit compleet maken: een stijlvolle gevlochten riem en een paar luxe bamboe sokken. De items zijn zorgvuldig geselecteerd om perfect bij elkaar te passen, zowel qua stijl als kleur. De riem is verkrijgbaar in diverse lengtes (85, 95, 105, en 115), zodat u altijd een maat vindt die bij u past.

De Kracht van Bamboe

De bamboe sokken in deze set zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook ongeëvenaard comfort. Bamboe is een duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn ademende eigenschappen en zachtheid. Dit maakt de sokken ideaal voor dagelijks gebruik.

Gevlochten Riem: Een Tijdloze Klassieker

De gevlochten riem is een veelzijdig item dat niet mag ontbreken in de garderobe van een man. De riem is uitgevoerd in een stijlvolle bruine kleur, waardoor hij gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. Of u nu kiest voor een casual look of een meer formele gelegenheid, deze riem voegt een verfijnde touch toe.

Ontworpen door Tresanti

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, staat deze giftbox garant voor kwaliteit en stijl. Tresanti is een merk dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Kies voor Tresanti en u kiest voor een onberispelijke stijl en comfort.

Bestel Nu Uw ZENO I Giftbox

Maak vandaag nog uw stijl statement met de ZENO I Giftbox. Of u nu uw eigen accessoires collectie uitbreidt of een uniek cadeau zoekt, deze set zal zeker in de smaak vallen. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en het vakmanschap van Tresanti.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Brown (TRCOZZ001 - 400)

ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Brown (TRCOZZ001 - 400)

€ 34,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen