Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Giftbox braided belt and bamboo socks Black (TRCOZZ001 - 300)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Externe locatie

Choose from:

€ 34,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Giftbox braided belt and bamboo socks Black (TRCOZZ001 - 300)

Upgrade je stijl met de ZENO I Giftbox van Tresanti! Strakke bamboe sokken & een chique gevlochten riem, perfect voor de modebewuste man. Comfort ontmoet elegantie. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Ultieme Combinatie van Stijl en Comfort met de ZENO I Giftbox

Bent u op zoek naar een stijlvolle upgrade voor uw garderobe? Kijk dan niet verder. De ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Black (TRCOZZ001 - 300) van Tresanti is de perfecte aanvulling voor de modebewuste man rond de 30 jaar. Dit pakket combineert twee essentiële accessoires die elke outfit compleet maken.

Elegante en Veelzijdige Sokken

Deze set bevat een paar bamboe sokken die niet alleen comfortabel zijn, maar ook een vleugje elegantie aan uw voeten toevoegen. Bamboe is een ademend materiaal dat vocht afvoert, waardoor uw voeten de hele dag fris blijven. De zwarte kleur zorgt ervoor dat ze bij elke schoen en elke gelegenheid passen, van een belangrijke vergadering tot een casual uitje met vrienden.

Verfijnde Riemen voor Elke Gelegenheid

De gevlochten riem in deze giftbox is meer dan alleen een functioneel item; het is een statement van stijl. Beschikbaar in lengtes van 85 tot 115 cm, is er een perfecte pasvorm voor iedereen. De zwarte kleur en het subtiele ontwerp zorgen ervoor dat deze riem naadloos aansluit bij zowel een zakelijke als een casual outfit.

Accessoires die Blijven

Accessoires zijn de bouwstenen van een goede garderobe, en met deze set van Tresanti bent u verzekerd van kwaliteit en stijl. De nieuwe collectie biedt de laatste trends en de beste materialen, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw investering de tand des tijds zal doorstaan.

Kleur en Comfort

De kleur zwart is tijdloos en veelzijdig, en deze giftbox is daar het perfecte voorbeeld van. De riem en sokken uit deze set zullen uw outfit een gestroomlijnde look geven, terwijl ze u het comfort bieden dat u nodig heeft om de hele dag door te gaan.

Bestel Nu Uw ZENO I Giftbox

Wacht niet langer en voeg deze essentiële items toe aan uw collectie. De ZENO I Giftbox braided belt and bamboo socks Black (TRCOZZ001 - 300) is nu verkrijgbaar. Bezoek onze categorie Accessoires en ontdek meer van wat Tresanti te bieden heeft. Uw stijlvolle toekomst begint hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Giftbox braided belt and bamboo socks Black (TRCOZZ001 - 300)

Giftbox braided belt and bamboo socks Black (TRCOZZ001 - 300)

€ 34,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen