Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti Zach Bamboo Ankle Sock 3-Pack Navy (TRSOZZ021 - 803)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 19,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti Zach Bamboo Ankle Sock 3-Pack Navy (TRSOZZ021 - 803)

Ervaar topstijl met Tresanti's Zach Bamboo Ankle Socks! Deze navy 3-pack combineert comfort en duurzaamheid met bamboevezels voor frisheid. Must-have voor elke man!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Zach Bamboo Ankle Sock 3-Pack Navy bij Tresanti

Ben je op zoek naar de perfecte mix van comfort, stijl en kwaliteit in je sokkenlade? De Zach Bamboo Ankle Sock 3-Pack Navy van Tresanti biedt dit allemaal. Deze sokken zijn speciaal ontworpen voor de modebewuste man die waarde hecht aan zowel uitstraling als duurzaamheid.

Stijlvolle Accessoires voor de Moderne Man

Deze navykleurige enkelsokken zijn meer dan zomaar een accessoire. Ze zijn een subtiele manier om je persoonlijke stijl te benadrukken. Als onderdeel van de nieuwe collectie sokken van Tresanti, weet je dat je kiest voor de laatste trends en de beste kwaliteit.

Comfort en Kwaliteit van Bamboevezels

De Zach Bamboo Ankle Socks zijn gemaakt van bamboevezels, wat ze niet alleen ongelooflijk zacht maakt, maar ook milieuvriendelijk. Bamboe heeft van nature antibacteriële eigenschappen en is vochtregulerend, waardoor je voeten de hele dag fris blijven. Bovendien zijn deze sokken hypoallergeen en dus perfect voor mannen met gevoelige huid.

Perfecte Pasvorm en Duurzaamheid

Deze sokken zijn ontworpen met het oog op comfort en duurzaamheid. De elastische band zorgt ervoor dat de sokken goed blijven zitten zonder te knellen. De versterkte hiel en teen bieden extra bescherming op de plekken waar sokken het snelst slijten. Met de Zach Bamboo Ankle Sock 3-Pack Navy kies je voor sokken die lang meegaan.

Essentiële Kleur voor Elke Garderobe

Navy is een kleur die je moeiteloos combineert met vrijwel elke outfit. Of je nu gaat voor een casual look of een zakelijke uitstraling, deze sokken passen er perfect bij. Als onderdeel van de categorie accessoires zijn ze een onmisbaar element in de garderobe van elke man.

Bestel Jouw Tresanti Sokken Vandaag Nog

Maak je outfit compleet met de Zach Bamboo Ankle Sock 3-Pack Navy en ervaar zelf de combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Bestel vandaag nog en stap over op sokken die je voeten de aandacht geven die ze verdienen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Zach Bamboo Ankle Sock 3-Pack Navy (TRSOZZ021 - 803)

Zach Bamboo Ankle Sock 3-Pack Navy (TRSOZZ021 - 803)

€ 19,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen