Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Light brown (TRKWHE046 - 401)

1-5 werkdagen

This product is available in the following variants:

  • Niet op voorraad

Choose from:

79,95 € 23,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Light brown (TRKWHE046 - 401)

Ontdek de veelzijdige SAINT Stretch Coltrui in lichtbruin van Tresanti. Perfecte pasvorm voor elke man, stijlvol en comfortabel voor alle seizoenen. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de SAINT Stretch Coltrui in Lichtbruin

Zoek je een veelzijdige toevoeging aan je garderobe die zowel stijlvol als comfortabel is? De SAINT Stretch turtleneck Light brown (TRKWHE046 - 401) van Tresanti is de perfecte keuze voor de moderne man rond de 30 jaar. Deze coltrui is niet alleen een trendy item uit onze Truien & Vesten collectie, maar ook een stijlvolle must-have die je door alle seizoenen heen kunt dragen.

Stijlvolle Bruine Tint

Deze coltrui komt in een rijke, lichtbruine kleur die makkelijk te combineren is met verschillende stijlen en kleuren. Of je nu gaat voor een casual look met een jeans of een meer formele outfit met een blazer, deze trui voegt een vleugje klasse toe aan elke outfit.

Perfecte Pasvorm Voor Elke Man

Met maten variërend van S tot 3XL, biedt de SAINT Stretch turtleneck een pasvorm voor iedere man. Dankzij de stretchstof sluit de trui mooi aan en biedt het tegelijkertijd voldoende bewegingsvrijheid. Zo ben je verzekerd van een comfortabele fit die niet te strak of te los zit.

Hoogwaardige Materialen

Deze trui is niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor duurzaamheid en comfort. De zachte stof voelt prettig op de huid en is perfect voor de koudere dagen, zonder in te leveren op ademend vermogen voor als het iets warmer is.

De Nieuwe Collectie van Tresanti

De SAINT Stretch turtleneck is onderdeel van de nieuwste collectie van Tresanti, een merk dat bekend staat om zijn verfijnde en eigentijdse ontwerpen. Ontdek de volledige collectie Truien & Vesten en laat je inspireren door de nieuwste trends en tijdloze klassiekers.

Bestel Jouw SAINT Stretch Coltrui Vandaag Nog

Laat deze kans niet liggen om een essentieel kledingstuk aan je garderobe toe te voegen. Bestel de SAINT Stretch turtleneck Light brown vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met de verschillende maten en de veelzijdige bruine kleur is het de ideale keuze voor elke gelegenheid.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SAINT Stretch turtleneck Light brown (TRKWHE046 - 401)

SAINT Stretch turtleneck Light brown (TRKWHE046 - 401)

79,95 € 23,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen