Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Ivory (TRKWHE046 - 102)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

79,95 € 23,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti SAINT Stretch turtleneck Ivory (TRKWHE046 - 102)

Upgrade je stijl met de SAINT Stretch turtleneck Ivory van Tresanti. Perfecte pasvorm, tijdloos design en veelzijdig wit. Ideaal voor elke gelegenheid. Shop nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de SAINT Stretch turtleneck Ivory van Tresanti

Ben jij een stijlvolle man van rond de 30 jaar oud en op zoek naar een tijdloze toevoeging aan je garderobe? Dan is de SAINT Stretch turtleneck Ivory (TRKWHE046 - 102) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze coltrui combineert comfort met een strak design, perfect voor de moderne man die waarde hecht aan zowel uitstraling als kwaliteit.

Een Klassieker in een Modern Jasje

De coltrui is al jaren een klassieker in de mannenmode, en deze uitvoering van Tresanti geeft een moderne draai aan dit tijdloze kledingstuk. De SAINT Stretch turtleneck Ivory is een onmisbaar item in de categorie Truien & Vesten, en een stijlvolle keuze voor elke gelegenheid. Of je nu een zakelijke meeting hebt of een casual dagje uit, met deze trui kom je altijd goed voor de dag.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Deze trui is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om te dragen. De SAINT Stretch turtleneck Ivory is gemaakt van hoogwaardige materialen die zorgen voor een optimale pasvorm en comfort. Beschikbaar in Europese maten L, M, XL, XXL en 3XL, is er voor elke man een perfect passende trui te vinden. De stretch in de stof zorgt ervoor dat de trui mooi aansluit op het lichaam, zonder in te leveren op bewegingsvrijheid.

Stralend Wit en Makkelijk te Combineren

De kleur wit is veelzijdig en makkelijk te combineren met de rest van je garderobe. Of je het nu draagt met een nette broek voor een formele look, of met een jeans voor een casual uitstraling, de SAINT Stretch turtleneck Ivory past bij elke stijl. De kleur blijft bovendien lang mooi, waardoor je trui seizoen na seizoen een frisse uitstraling behoudt.

De Nieuwe Collectie van Tresanti

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, staat de SAINT Stretch turtleneck Ivory symbool voor de innovatie en kwaliteit waar het merk om bekendstaat. Ontdek de volledige collectie en laat je inspireren door de nieuwste trends op het gebied van Truien & Vesten. Met Tresanti kies je voor een merk dat stijl en kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

Bestel Jouw Tresanti Coltrui Vandaag Nog

Wacht niet langer en voeg deze must-have toe aan je garderobe. Bestel de SAINT Stretch turtleneck Ivory vandaag nog en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Jouw zoektocht naar de ideale trui eindigt hier bij Tresanti.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
SAINT Stretch turtleneck Ivory (TRKWHE046 - 102)

SAINT Stretch turtleneck Ivory (TRKWHE046 - 102)

79,95 € 23,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen