Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti ETHYN Stretch pants with structure Dark blue (TRPAFE030 - 802)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

99,95 € 29,98

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ETHYN Stretch pants with structure Dark blue (TRPAFE030 - 802)

Ontdek de veelzijdige ETHYN Stretch Broek in Donkerblauw van Tresanti. Perfecte pasvorm, comfortabele stretch en stijlvol voor elke gelegenheid. Bestel nu jouw maten S-XXL!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de ETHYN Stretch Broek met Structuur in Donkerblauw

Zoek je een veelzijdige broek die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de ETHYN Stretch pants with structure Dark blue (TRPAFE030 - 802) van Tresanti precies wat je nodig hebt. Deze broek is speciaal ontworpen voor de moderne man rond de 30 jaar die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Perfecte Pasvorm en Comfort

De ETHYN Stretch broek is gemaakt met oog voor detail en comfort. De stretchstof zorgt voor een optimale bewegingsvrijheid en een perfecte pasvorm die zich aanpast aan jouw lichaam. De Europese maten variëren van S tot XXL, waardoor je gegarandeerd jouw ideale maat vindt. De subtiele structuur geeft deze broek een unieke uitstraling die zowel casual als chique gedragen kan worden.

Stijlvol en Chic voor Elke Gelegenheid

Of je nu naar kantoor gaat, een avondje uit plant of een formele gebeurtenis op de agenda hebt staan, met de ETHYN Stretch broek kom je altijd stijlvol voor de dag. Deze broek valt onder de categorie Broeken & Jeans en is een essentiële toevoeging aan de garderobe van elke man die er graag verzorgd uitziet.

Kleur en Stijl

De kleur blauw, met name navy, is een tijdloze keuze die eenvoudig te combineren is met andere kledingstukken. Het donkerblauwe kleurenschema maakt de broek veelzijdig genoeg om te dragen met een verscheidenheid aan overhemden, truien en jasjes. De ETHYN Stretch broek is een toonbeeld van de Nieuwe collectie van Tresanti, waarbij de nadruk ligt op zowel stijl als functionaliteit.

Investeer in Kwaliteit en Stijl

Als onderdeel van de categorie Pantalons biedt Tresanti met de ETHYN Stretch broek een product dat zowel duurzaam als modieus is. Investeer in een broek die niet alleen nu, maar ook in de toekomst een vast onderdeel van je garderobe zal zijn.

Bestel Nu

Wacht niet langer en voeg de ETHYN Stretch pants with structure Dark blue toe aan je collectie. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Jouw zoektocht naar de ideale broek eindigt hier!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ETHYN Stretch pants with structure Dark blue (TRPAFE030 - 802)

ETHYN Stretch pants with structure Dark blue (TRPAFE030 - 802)

99,95 € 29,98

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen