Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti ESRA Classic suede belt Grey (TRBEZZ006 - 200)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 29,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ESRA Classic suede belt Grey (TRBEZZ006 - 200)

Elevate your style with the ESRA Classic Suede Belt Grey. Timeless elegance meets versatility in this high-quality accessory. Shop now at Nieuwnieuw.com Herenmode.

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Elegantie van de ESRA Classic Suede Belt Grey

Stijl is meer dan alleen kleding; het is een uitdrukking van je persoonlijkheid en individualiteit. Bij Nieuwnieuw.com Herenmode begrijpen we dit principe en streven we ernaar om elk item in onze collectie een verhaal te laten vertellen. Een perfect voorbeeld hiervan is de ESRA Classic Suede Belt Grey van Tresanti, een accessoire dat meer is dan alleen een functioneel item. Het is een statement van verfijning en een weerspiegeling van de zorgvuldigheid waarmee je je persoonlijke stijl samenstelt.

De Essentie van Verfijning

In de wereld van herenmode zijn het vaak de subtiele details die het verschil maken. De ESRA Classic Suede Belt Grey is het toonbeeld van deze filosofie. Vervaardigd uit 100% hoogwaardig suède, belichaamt deze riem een tijdloze elegantie die elke outfit naar een hoger niveau tilt. De zachte grijze kleur biedt een veelzijdige basis die moeiteloos combineert met zowel casual als formele kleding, waardoor het een onmisbaar onderdeel van je garderobe wordt.

Een Symbool van Persoonlijke Stijl

Het dragen van de ESRA Classic Suede Belt Grey van Tresanti is een statement op zich. Het illustreert een bewuste keuze voor kwaliteit en een oog voor detail. Of je nu een belangrijke vergadering bijwoont of geniet van een avondje uit, deze riem draagt bij aan een verzorgde uitstraling die zegt dat je aandacht besteedt aan de fijnere dingen in het leven.

De Perfecte Aanvulling op Elke Garderobe

Met beschikbare lengtes variërend van 85 tot 115 cm, is er voor elke man een perfect passende ESRA Classic Suede Belt Grey. De kleur grijs, een symbool van veelzijdigheid en elegantie, maakt deze riem tot een essentiële aanvulling op elke garderobe. Het is niet alleen een accessoire; het is een investering in je persoonlijke stijl en zelfexpressie.

Ontdek de Collectie

De ESRA Classic Suede Belt Grey is slechts een voorbeeld van de zorgvuldig geselecteerde accessoires die je kunt vinden in onze nieuwe collectie bij Nieuwnieuw.com Herenmode. Elk item in onze collectie is gekozen met het oog op kwaliteit, stijl en veelzijdigheid, zodat je altijd het perfecte stuk vindt om je outfit compleet te maken.

Laat je persoonlijke stijl spreken en maak een statement met de ESRA Classic Suede Belt Grey. Bezoek Nieuwnieuw.com Herenmode vandaag nog en ontdek een wereld van topmerken, exclusieve designs en ongeëvenaarde kwaliteit. Jouw nieuwe outfit wacht op je.

Maak van elke gelegenheid een moment om je stijl te laten schitteren. Voeg nu de ESRA Classic Suede Belt Grey toe aan je collectie en ervaar de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ESRA Classic suede belt Grey (TRBEZZ006 - 200)

ESRA Classic suede belt Grey (TRBEZZ006 - 200)

€ 29,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen