Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti ESRA Classic suede belt Cognac (TRBEZZ006 - 403)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 29,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ESRA Classic suede belt Cognac (TRBEZZ006 - 403)

Upgrade je stijl met de ESRA Classic Suede Riem van Tresanti. Perfecte pasvorm in cognac voor elke gelegenheid. Kwaliteit en comfort die je look compleet maken. Bestel nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de ESRA Classic Suede Riem in Cognac

Op zoek naar een stijlvolle en praktische toevoeging aan uw garderobe? De ESRA Classic suede belt Cognac van Tresanti is een must-have voor elke modebewuste man. Deze riem combineert moeiteloos functionaliteit met een verfijnde uitstraling, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel casual als formele gelegenheden.

Het Puntje op de i voor Uw Outfit

De ESRA Classic suede riem is een subtiele manier om uw outfit een upgrade te geven. Met de keuze uit kleuren beige en bruin past deze riem bij een breed scala aan kledingstukken. Of u nu een jeans, chino of zelfs een pak draagt, deze riem voegt net dat beetje extra toe aan uw look.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De riem is verkrijgbaar in lengtes van 85, 95 en 105 cm, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm is. Het is belangrijk dat een riem niet alleen mooi is, maar ook comfortabel zit. Met de ESRA Classic suede riem kunt u erop vertrouwen dat u zowel stijl als comfort in huis haalt.

Accessoire van Topkwaliteit

Als onderdeel van de nieuwe collectie riemen van Tresanti, staat de ESRA Classic suede riem garant voor kwaliteit. Tresanti is een merk dat bekend staat om zijn aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Deze riem is daarop geen uitzondering en is gemaakt om lang mee te gaan.

Een Toevoeging aan Uw Accessoires

Accessoires kunnen een outfit maken of breken. De ESRA Classic suede riem is een accessoire dat zeker een positieve draai aan uw garderobe zal geven. Het is een veelzijdig item dat niet mag ontbreken in de collectie van de moderne man.

Bestel Nu Uw ESRA Classic Suede Riem

Wacht niet langer en voeg deze essentiële Tresanti riem toe aan uw collectie. Bestel de ESRA Classic suede belt Cognac vandaag nog en ervaar zelf de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit. Uw garderobe zal u dankbaar zijn!

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ESRA Classic suede belt Cognac (TRBEZZ006 - 403)

ESRA Classic suede belt Cognac (TRBEZZ006 - 403)

€ 29,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen