Terug

KONINGSDAG DEALS: -70% KORTING [ALLEEN ONLINE]

Tresanti ESRA Classic suede belt Brown (TRBEZZ006 - 400)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 29,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ESRA Classic suede belt Brown (TRBEZZ006 - 400)

Ontdek de ESRA Classic suède riem in bruin: de stijlvolle must-have voor elke man. Perfecte pasvorm, tijdloze elegantie en duurzaam. Til je look naar een hoger niveau!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de Tijdloze Klasse van de ESRA Classic suede belt Brown (TRBEZZ006 - 400)

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan uw garderobe die zowel klassiek als functioneel is? Kijk dan niet verder dan de ESRA Classic suede belt Brown van Tresanti. Deze riem is een must-have voor elke man die waarde hecht aan kwaliteit en stijl.

Een Accessoire met Karakter

Deze bruine suède riem is meer dan zomaar een accessoire; het is een statement van goede smaak. Met zijn rijke bruine kleur en zachte textuur voegt de ESRA riem een vleugje elegantie toe aan elke outfit. Of u nu een zakelijke bijeenkomst heeft of een casual gelegenheid, deze riem is de perfecte finishing touch.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De ESRA Classic suede belt is verkrijgbaar in diverse lengtes: 85, 95, 105 en 115 cm, waardoor er voor elke man een perfecte pasvorm beschikbaar is. Kies de maat die het beste bij uw lichaam en stijl past en geniet van het comfort en de uitstraling van een riem die als gegoten zit.

Ontworpen voor de Moderne Man

Als onderdeel van de nieuwe collectie van Tresanti, vertegenwoordigt de ESRA riem de hedendaagse man die waarde hecht aan zowel mode als functionaliteit. Deze riem is niet alleen een trendy accessoire, maar ook een duurzame keuze die jarenlang meegaat.

Ontdek Tresanti's Uitgebreide Collectie

De ESRA Classic suede belt Brown is slechts één van de vele stijlvolle riemen in de collectie van Tresanti. Elk product is ontworpen met de moderne man in gedachten, en combineert kwaliteit met een onberispelijke stijl. Verken de volledige collectie van Tresanti en ontdek accessoires die uw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tillen.

Voeg Toe aan Uw Collectie

Wacht niet langer en voeg de ESRA Classic suede belt Brown toe aan uw collectie van hoogwaardige accessoires. Met zijn veelzijdige bruine kleur en selectie van maten is deze riem de ideale keuze voor elke man die op zoek is naar een combinatie van stijl en comfort. Bestel nu en ervaar zelf de kwaliteit en elegantie van Tresanti.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ESRA Classic suede belt Brown (TRBEZZ006 - 400)

ESRA Classic suede belt Brown (TRBEZZ006 - 400)

€ 29,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen