Terug

ONLINE MAGAZIJN UITVERKOOP: -70% KORTING

Tresanti ESRA Classic suede belt Black (TRBEZZ006 - 300)

Voor 23:59 besteld, is de volgende werkdag in huis!

This product is available in the following variants:

  • Op voorraad

Choose from:

€ 29,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag in huis!
  • Retourneren binnen 30 dagen.
  • Elke week 3 koopavonden
  • Producten van hoge kwaliteit

Productomschrijving

Tresanti ESRA Classic suede belt Black (TRBEZZ006 - 300)

Upgrade je look met de ESRA Classic Suede Riem van Tresanti. Luxe zwart suède, perfecte pasvorm in diverse maten. Stijlvol, veelzijdig en duurzaam. Scoor de jouwe nu!

Lees de volledige productomschrijving

Ontdek de ESRA Classic Suede Riem in Zwart

Bent u op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan uw garderobe die zowel klassiek als veelzijdig is? De ESRA Classic suede belt Black (TRBEZZ006 - 300) van Tresanti is een onmisbaar accessoire voor de moderne man. Deze riem biedt een perfecte mix van functionaliteit en mode, en is een uitstekende keuze voor zowel zakelijke als casual gelegenheden.

Elegantie en Kwaliteit van Tresanti

Deze zwarte suède riem is een toonbeeld van de kwaliteit en het vakmanschap waar Tresanti om bekend staat. De riem is vervaardigd uit hoogwaardig suède, wat zorgt voor een luxe uitstraling en een lange levensduur. De subtiele textuur van het suède geeft de riem een extra dimensie en maakt elke outfit compleet.

Perfecte Pasvorm voor Elke Man

De ESRA Classic suede belt Black is verkrijgbaar in diverse lengtes: 85, 95 en 105 cm. Hierdoor is er altijd een maat die perfect aansluit bij uw postuur en draagstijl. De veelzijdige zwarte kleur maakt het eenvoudig om de riem te combineren met verschillende kleuren en stijlen broeken en jeans.

Veelzijdigheid en Stijl in de Riemen Categorie

Als onderdeel van de nieuwste collectie van Tresanti's riemen, biedt de ESRA Classic suede belt Black een tijdloze stijl die naadloos aansluit bij de hedendaagse trends. Of u nu op zoek bent naar een accessoire voor een zakelijke bijeenkomst of een casual uitje, deze riem is de ideale keuze.

Ontdek de Nieuwe Collectie Accessoires

De ESRA Classic suede belt Black is slechts één van de vele stijlvolle accessoires in de nieuwe collectie van Tresanti. Verken het volledige assortiment en ontdek hoe u uw persoonlijke stijl kunt verrijken met de hoogwaardige accessoires van dit geliefde merk.

Bestel Uw Tresanti Riem Vandaag Nog

Wacht niet langer en maak uw outfit compleet met de ESRA Classic suede belt Black. Bestel nu en ervaar de perfecte combinatie van stijl, comfort en kwaliteit die Tresanti te bieden heeft. Bezoek onze Riemen pagina en plaats uw bestelling om uw garderobe naar een hoger niveau te tillen.

Verzending naar het buitenland

Verzending naar het buitenland

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestedingsbedrag vanaf € 100,- betaal je geen verzendkosten. Onze verzendpartner voor pakketten in Nederland is Post NL of Trunkrs.

Meer informatie

Voor verzending naar het Verenigd Koninkrijk, Luxemburg, Italië, Frankrijk, Zwitserland en Oosterijk €9,95 bij een orderbedrag onder de €200. Bij een bestelling boven €200 dan geldt er gratis verzending.

Product tags

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
ESRA Classic suede belt Black (TRBEZZ006 - 300)

ESRA Classic suede belt Black (TRBEZZ006 - 300)

€ 29,95

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen